Pomladni trenčkot
Utrip mesta · moda · ženska moda

Trenčkot oziroma dežni plašč – ko se končno lahko veselimo tudi slabega vremena in zaplešemo v dežju. Predstavljamo vam modne balonarje iz aktualne ponudbe, ki so kot nalašč za prehodno spomladansko vreme.

Trenčkot oziroma dežni plašč je večna klasika, ki bi jo morala imeti v omari vsaka ženska. Nesmrtno modno slavo sta mu prinesla Humprey Bogart in Audrey Hepburn konec petdesetih let prejšnjega stoletja, ko sta oblečena vanj zaigrala v kultnem Zajtrku pri Tiffanyju. Legenda je bila rojena, saj je trenčkot še danes eden izmed osnovnih kosov vsake ženske garderobe, kot nalašč za prehodno spomladansko vreme, ko s sebe odvržemo debele puhovke in plašče, vendar kljub temu potrebujemo varen pristan pred vetrom in deževnimi kapljami. V aktualni ponudbi so na voljo dolgi, tričetrtinski in kratki, poleg črnih in bež pa lahko izbiramo tudi med pastelnimi, zemeljskimi in temno modrimi trenčkot plašči.

PREBERITE ŠE: Moda pomlad / poletje 2015 – modne smernice letošnjega leta

Izbor trenčkot plaščev za to pomlad 2015 si oglejte v galeriji

Trenčkot Mango Odpri galerijo
Sončna očala pomlad/poletje 2015 “Luksuzna” ženska sončna očala pomlad/poletje 2015, ki so v bistvu smešno poceni Boemske poročne obleke Boemske poročne obleke: Inspiracija za bodoče “boho” neveste Ženski čevlji jesen/zima 2015 Ženski čevlji 2015: Modni trendi za jesen/zimo 2015 PicMonkey Collage NikeLab x sacai – ženska kolekcija športnih oblačil za pomlad/poletje 2015 · · · · ·