1000-500-citymagazine-cover
Utrip mesta · mobilno

Za tiste zaprisežene off-road navdušence šteje le vožnja z zmogljivim terenskim vozilom čez skoraj neprehodne terene. Za nas ostale, ki se raje držimo asfalta, pa je na voljo Venture Toyota FJ Cruiser, ki ga lahko prek daljinskega upravljanja odpeljemo na potep.

Gre za licenčni izdelek, pod katerega je svoj podpis pristavila Toyota. Avtomobilček na daljinsko upravljanje je tako kopija Toyote FJ Cruiser v merilu 1 : 10. Poganja ga elektromotor, ki je pritrjen na jekleno šasijo. Energija se pretaka prek osrednje procesne enote, ki dalje posreduje signale, potrebne za upravljanje naprednega podvozja, ki je skoraj bolj zapleteno kot tisto na pravem avtomobilu. Zaradi podvozja ima pomanjšani FJ Cruiser skoraj prav takšne terenske zmogljivosti kot njegov veliki brat. Napredna “igrača” je lahko vaša za okoli 400 ameriških dolarjev.

PREBERITE ŠE: TOYOTA TRD PRO: ZA ŠE VEČ UŽITKA NA DIVJEM TERENU

Galerija slik: Venture Toyota FJ Cruiser RC Truck

Venture Toyota FJ Cruiser RC TruckOdpri galerijo

Cupra Ateca Znamka Cupra se predstavi: z dvema konceptoma in močnim Leonom Toyota Aygo Toyota Aygo: estetsko prenovljeni malček Peugeot Rifter Peugeot Rifter: družinski avtomobil z novim imenom in opremo GT Line Lotus 3-Eleven 430 Lotus 3-Eleven 430: 20 primerkov najmočnejšega Lotusa · · ·