shutterstock_370613432
V zraku · odnosi

Ta zapis je posvečen našim prijateljem, ki nas imajo radi ne glede na vse … prijateljem, ki vedo, kaj je tisto, kar zares šteje!

To je za naše prijatelje, ki vidijo, kako neurejen je lahko naš dom in jim ni mar. Ne sodijo nas, ker nimamo življenjskega prostora, ki bi ga lahko umestili v prestižne revije. Ne posvečajo pozornosti dejstvu, da že dva tedna nismo počistili prahu in imamo kup nečistega perila na kavču ali pa kup umazane posode v pomivalnem koritu. Za nič od tega jim ni mar – vse, kar si želijo, je, da se lahko usedemo in pogovarjamo. Želijo vedeti, kako smo, in želijo z nami deliti tudi svoje lepe in slabe trenutke. Pogovor je pomembnejši od prostora, v katerem smo – to je tisto, kar šteje!

To je za naše prijatelje, ki nas ujamejo takrat, ko nimamo sveže opranih las, ko imamo na sebi trenirko z luknjami in nogavice, ki se ne ujemajo, in takrat, ko ne nosimo ličil. Ni jim mar, da nismo popolni. Edino, kar jim je pomembno, je to, da smo se pojavili na določnem mestu ob določenem času. To je tisto, kar šteje!

To je za naše prijatelje, ki so videli naše solze in nas objeli, čeprav bosta razmazana maskara in smrkelj iz nosu po vsej verjetnosti umazala njihova oblačila. Ne skrbi jih za majico, skrbi jih za nas! Mar jim je, da so tam za nas, ko jočemo – želijo nam pokazati, da nismo sami in smo ljubljeni. To so prijatelji, ki nas vidijo na tleh in se želijo pogovoriti. To so prijatelji, ki nas poslušajo, ko želimo jokati ali kričati, in vedo, katere besede nas bodo pomirile.

To je za naše prijatelje, ki vidijo, kakšne zmede smo, a nas imajo kljub temu radi. Zavedajo se, da prijateljstvo ni le bleščeč delec uspeha. Prijateljstvo so padci in vzponi, in pravi prijatelji so tam vedno! To je prijateljstvo, ki traja, to je prijateljstvo, ki šteje!

Deli ta zapis s prijateljem, ki ga imaš resnično rad in za katerega si hvaležen, da je vstopil v tvoje življenje! :)


Preden spoznaš pravo ljubezen: tipi moških, s katerimi si zagotovo hodila Preden spoznaš pravo ljubezen: tipi moških, s katerimi si zagotovo hodila Četudi boli, je tako bolje: zakaj je v redu, če prekineš stike s svojimi družinskimi člani? Četudi boli, je tako bolje: kdaj je v redu, da prekineš stike s svojimi družinskimi člani? Če to počne, medtem ko se poljubljata, te ima zelo, zelo rad Če to počne, medtem ko se poljubljata, te ima zelo, zelo rad Ena in edina: tvoja sestra je najpomembnejša oseba v tvojem življenju Ena in edina: sestra je najpomembnejša oseba v tvojem življenju