Villa Contessa (foto: Booking.com)
Utrip mesta · destinacija

Vsem ljubiteljem moderne arhitekture predlagamo, da pokukate v to čudovito vilo, ki se nahaja v majhni vasici Stancijeta, le 2 kilometra oddaljeni od centra mesta Novigrad.

Villa Contessa se razprostira 450 kvadratnih metrih. Zagotovo vas bo najprej očarala njena zunanja podoba, ki jo krasi z zelenjem bogat vrt, sadovnjak ter zunanji bazen v velikosti 37 kvadratnih metrov. Zunanja terasa je opremljena z udobno modernistično garnituro, od koder vam bo pogled ujel tudi delček Jadranskega morja. Še posebej čarobni pa so topli poletni večeri, ob prižganih lanternah in z vonjem po žaru. Ob bazenu je tudi 8 ležalnikov in tuš s sončnim grelnikom vode.

Villa Contessa (foto: Booking.com)Odpri galerijo

V pritličju vile je hodnik odprtega prostora, dnevna soba, jedilnica, kuhinjska niša. Velike steklene površine omogočajo, da lahko tako iz kuhinje kot jedilnice opazujete dogajanje na terasi in ob bazenu. V pritličju se nahaja dvoposteljna soba z zakonsko posteljo in lastno kopalnico. Na voljo so tudi pralni stroj, kotliček in manjši servisni WC. Notranje stopnice vodijo v zgornje nadstropje, kjer so tri dvoposteljne sobe s svojo kopalnico in francoskim balkonom.

Villa Contessa (foto: Booking.com)Odpri galerijo

Villa Contessa je idealen kraj za družinske počitnice. Z najetimi kolesi lahko raziskujete istrsko pokrajino in se predajate gastronomskim užitkom. Priporočamo pa tudi obisk Aquaparka Istralandia.

Vila Venice to Piran (Foto: Booking.com) 5 neverjetnih slovenskih vil z bazenom, ki jih lahko najameš tudi ti! cover-stresni-overland-sotori-za-avtomobile-avtomobiksli-sotori Najboljši overland strešni avtomobilski šotori 2020 Amadria Park Jure (foto: Booking.com) Amadria Park Hotel Jure: eleganten hotel ob jadranski obali koroska Dopustniške atrakcije Koroške: slovenska zakladnica presenečenj, ki jo včasih premalo cenimo! · · · · ·