Vintage kuhinja iz poznih 50-ih let
Utrip mesta · dom

Oblikovalec in izdelovalec notranje opreme Nathan Chandler je z nakupom novega doma naletel na pravo vintage odkritje. V hiši ga je namreč pričakala popolnoma ohranjena kuhinja iz poznih 50-ih.

Oblikovalec in izdelovalec notranje opreme Nathan Chandler je z nakupom novega doma naletel na pravo časovno kapsulo. Bivši lastniki hiše se iz neznanih razlogov kuhinjskega dela hiše v več kot 50-ih letih niso niti dotaknili in Nathanu prepustili pravljično vintage odkritje. Popolnoma ohranjena kuhinja iz poznih 50-ih let prejšnjega stoletja navduši z originalnimi kuhinjskimi elementi kot sta hladilnik v višini oči, ki deluje kot kabinetna omarica, in zanimiv pralni stroj, ki ga je moč izvleči. Omembe vredni so seveda tudi pravljični pastelni odtenki kuhinjskih elementov, zanimivi pa so tudi vintage pralni praški in kuhinjski priročniki, katerih oblikovanje jemlje dih. Vsaj tistim, ki jim diši vse, kar ima prizvok vintaga in retra.

V galeriji si oglejte popolnoma ohranjeno kuhinjo iz leta 1956.

Pralni strojOdpri galerijo
Dom'Up Dom’Up – prenosna hiška na drevesih cover-stojeca-podlaga The Level – aktivna podlaga za stoječo mizo PicMonkey Collage Bookniture: pohištvo skrito v knjigi – na Kickstarterju cover Najbolj kreativni kuhinjski pripomočki · · ·