Katera pasma psa si?
V zraku · buzz buzz

Ne veste, katere pasme je pes (na fotografiji)? Microsoft prihaja na pomoč z aplikacijo Fetch oziroma spletno stranjo What-Dog.net. A bolj kot to je zanimiva njuna postranska funkcija. Se spomnite spletne strani How-Old.net in projectoxford.ai, kjer je Microsoft na podlagi fotografije ugibal našo starost in razpoloženje? What-Dog.net ne identificira zgolj psa, ampak na podlagi izbrane fotografije ugotovi, kateri pasmi psov ste najbolj podobni, in izbiro podkrepi s fotografijo psa. Preverite, kdo je vaš pasji dvojnik.

Koliko je stara oseba na fotografiji? Katera čustva jo prevevajo? Kateri pasmi psa je najbolj podobna? Microsoft je po spletni stran, ki na podlagi fotografije ugotavlja starost osebe, in spletni strani, ki prepoznava naša čustva (ne pozabimo tudi na spletno stran Faces, ki ugotavlja, kako privlačni ste), presenetil še s spletno stranjo What-Dog.net (in aplikacijo Fetch), ki je v osnovi namenjena prepoznavanju pasme psov, a bolj zabavna je njena postranska funkcija. Na podlagi fotografije človeka določi, kateri pasmi psa je najbolj podoben.

PREBERITE ŠE: Preverite, koliko Microsoft misli, da ste stari? #HowOldRobot

Verjetno veste, da ljudi privlačijo osebe, ki imajo podobne poteze obraza kot oni sami. Enako lahko rečemo tudi za lastnike psov. In to ne le na značajski ravni. Psi so pač ogledalo lastnika na obeh ravneh. Spletna stran What-Dog.net bo našla tvojega pasjega dvojnika. Od Kim Kardashian je to Maltežan, od Davida Beckhama nemški ovčar, od Taylor Swift pekinški psiček, od Donalda Trumpa italijanski ptičar in od Marka Zuckerberga nizozemski ovčar. Poleg fotografije je tudi kratek opis značaja psa, da vidite, ali se ujema z vašim.

Odpri galerijo
Živali iz volne Prikupne živali iz volne, ki delujejo kot prave Popolna mama Popolna mama skozi oči majhnih otrok in mamic Supermodeli kot avtomobili Če bi bili avtomobili supermodeli Video za užitek Posnetek, ki vam bo dvignil kocine ·