Screen-Shot-2015-02-26-at-10.17.20
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Whiplr je aplikacija, ki med seboj poveže ljudi s spolnimi fetiši in “kinky” idejami, ki jih znotraj diskretne in anonimne aplikacije brskajo za osebno izkušnjo Petdesetih odtenkov sive.

Uporabniku prijazna platforma aplikacije Whiplr omogoča uporabniku, da se potopi v svet fetišev in “kinky” eksperimentiranja z besedilnimi, glasovnimi in video sporočili.

To je prva in edina aplikacija, ki glede na lokacijo pomaga med seboj povezati potencialne partnerje tako na spletu, kot osebno. Z aplikacijo Whiplr tako stopimo iz cone udobja v spalnici, presežemo tabuje ter razpravljamo o svojih fetiših brez zadržkov. Aplikacija bo zadovoljila tako že izkušene avanturiste, kot tiste, ki si želijo izvedeti kaj več ali pa morda poskusiti uresničiti katerega od spolnih fetišev.
Aplikacija je na voljo na iTunes in na Google play.

PREBERITE ŠE: Hello Touch X: spolna igračka za pare

Talking Tom and Friends prihajajo na YouTube za otroke. Talking Tom and Friends kot animirana serija na YouTubu aprila 2015 YouTube za otroke. YouTube Kids – mobilna aplikacija YouTube za otroke Nepogrešljive mobilne aplikacije za potovanja Nepogrešljive mobilne aplikacije za potovanja & pametne popotnike Astropad Aplikacija Astropad iPad spremeni v grafično tablico · ·