Preproga/stol Wobble-Up
Utrip mesta · dom

Preproga Wobble-Up je pametna rešitev za vse, ki imate majhno stanovanje in želite funkcionalno opremiti svoj dom. Mozaično preprogo Sama Lindersa lahko namreč z eno samo potezo spremenite v udoben stol.

Wobble-Up je preproga, ki je lahko tudi stol. Njena posebna struktura omogoča, da jo zavihamo, zavihek pa služi kot naslonjalo. Preproge lahko med sabo tudi povežemo. Preproge, ki jih lahko preoblikujemo v tridimenzionalni kos pohištva, so primerne za tiste, ki jim v stanovanju primanjkuje prostora, pa tudi za vse tiste, ki med gledanjem televizije raje sedijo na tleh.

PREBERITE ŠE: Esperanto – sodobno modularno kopalniško pohištvo

Preproga Wobble-Up je izdelana s starodavno tehniko vezenja, kombinirano s sodobno tehniko mehanično preluknjane plastike. Uporabniki se lahko igrajo z vzorci in barvami.

Preproga/stol Wobble-UpOdpri galerijo
Kreativne stenske nalepke za dom 40 ustvarjalnih stenskih nalepk za dom Dizajnerska svetilka Abre Lamp Abre Lamp: Ambientalna svetilka po navdihu tradicionalne obrti Ideje za jesensko okrasitev doma Preproste ideje za jesensko dekoracijo doma Container - postelja, ki pod seboj skriva garderobno ''dvorano'' Dielle Container – postelja in garderobna omara v enem ·