Zaradi tega te lahko zapusti tudi ženska, ki te ljubi.
V zraku · odnosi

Ženske znamo ljubiti močno, zvesto in neomajeno. A celo takšna naklonjenost ni brezpogojna. Za večino žensk je brezpogojna zgolj materinska ljubezen, ljubezen do partnerja pa je lahko na takšen ali drugačen način načeta. To je 10 razlogov, zaradi tega te lahko zapusti tudi ženska, ki te ljubi.

Zaradi tega te lahko zapusti tudi ženska, ki te ljubi:

Ne more se zanesti nate.

Tudi sodobne, neodvisne ženske (tako kot sodobni, neodvisni moški) potrebujejo tu in tam malo opore. 

Preveč ti je pomembno, kakšen je njen videz.

Nikakor ne pravimo, da videz ni pomemben, vendar pretirana obsedenost s postavo in urejenostjo partnerja lahko postane zelo utesnjujoča. 

Ne počuti se, kot da je zate edina.

Ne govorimo o varanju, temveč o pomanjkanju občutka, da je za vas ona najpomembnejša ženska. 

Preveč jo kontroliraš.

Ljubosumje je čustvo, ki ga pozna vsak zdrav in funkcionalen človek. Če pa se občasna ljubosumnost prevesi v kontroliranje, ti morda ženska tvojih sanj lahko uide. 

Nič ti ni prav.

Če nisi z ničemer zadovoljen že daljše obdobje, ne glede na to, koliko ti partnerica ugaja, tvegaš, da ji bo enkrat prekipelo. 

Naveličana je, da ona skrbi za iskrico med vama.

Zveza ne obstaja in se razvija sama od sebe, temveč potrebuje veliko nege, pozornosti in žrtvovanja. Če se to dogaja enostransko, se utegne oseba tega naveličati.

Sta iz različnih svetov.

Včasih enostavno nista dobra kombinacija. Tudi močna ljubezen včasih ne more zagotoviti, da bosta ostala skupaj. 

Si preveč otročji.

Ženskam se z družino biološko gledano mudi bolj kot moškim. Če odlašaš z odraščanjem, te morda ne bo čakala večno. 

Ne veš, kaj želiš.

Številne ženske razumejo, da je življenje zapleteno, pomembne odločitve pa potrebujejo svoj čas, da znamo nanje pravilno odogovoriti. Vendar pa se lahko ženska naveliča čakanja, če se dolgo časa ne odločiš, kaj želiš od zveze in življenja. 

Vajini načrti za prihodnost so različni.

Če si ti želiš družine, ona pa ne želi otrok, temveč bi raje počela kaj drugega, in ne najdeta kompromisa, je kruta resnica ta, da takšne preizkuse prestanejo le redke zveze. 


10 norih dejstev o spolnosti, ki jih niste poznali 10 norih dejstev o spolnosti, ki jih niste poznali Zakaj se ne smete obremenjevati, če ste samski na valentinovo? Zakaj se ne smete obremenjevati, če ste samski na valentinovo? 2152389w960 To je 10 najbolj očitnih znakov, da imaš ob sebi moškega svojega življenja notebook 10 znakov, da tvoja ljubezen še ni prebolela bivšega partnerja ·