PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Kakšne bodo ženske kopalke to poletje? Kakšne so kopalke 2016? Že poznate trende, ki bodo to poletje preplavili plaže? Če z njimi še niste seznanjeni, si oglejte najlepše trende za ženske kopalke 2016. Potem pa hitro po nakup, kajti tako lepe kopalke na prodajnih policah ne bodo ostale dolgo.

Ženske kopalke 2016 vas ne bodo razočarale. Nekateri trendi lanske sezone so ostali prav tako vroči in aktualni, kot so bili že prejšnja poletja. V modi tako ostajajo športno krojene bikinke in ekstremni izrezi.

PREBERITE ŠE: Retro videz, po katerem se nam danes pošteno kolca

Nas pa čaka nekaj novosti, kot so majhni naborki in kopalke, ki imajo naramnice pod rameni. Več kot očitno je, da v trendu ostajajo enodelne kopalke, v modi pa bo tudi tankini, usnjene kopalke in seksi zavezovanje ob straneh, gor in dol ob telesu. Kaj torej letos pričakovati na plažah, kakšne kopalke si bomo spakirale?

V fotogaleriji si oglejte ženske kopalke 2016.

Kopalke 2016 (Hot-As-Hell)Odpri galerijo

mango3-1024x768 Mango – Ljubljana – končno odprta tudi druga trgovina v Sloveniji Lisca fashion_UNIQUE_20129_22086_AL. Poroka 2016: kako pravilno izbrati poročno perilo? Modni trend: Nošenje modrčka čez majico Modni trendi 2016: na pohodu so modrčki čez majice PicMonkey Collage Poroka 2016: trendi poročnih pričesk 2016 · ·