fbpx

Club 28 – najmanjši nočni klub na svetu meri manj kot WC kabina

Club 28 je najmanjši nočni klub na svetu.

V nizozemskem Rotterdamu so odprli najmanjši nočni klub na svet. Sliši na ima Club 28 in meri manj kot kabina za WC, kar pa ne pomeni, da ne premore plesišča, DJ-ja, svetlobnih učinkov in disko krogle! Menite, da je za vas premajhen? Pomislite, kolikokrat ste se v nočnem klubu počutili kot sardela ...

Dva fanta iz Rotterdama sta v tem nizozemskem mestu odprla nočni klub Club 28, ki se promovira kot najmanjši nočni klub na svetu (2,01 x 0,92 x 1,53 metra). Vpisal se je tudi že v Guinnessovo knjigo rekordov, za kar je moral biti odprt za javnost in zaračunavati vstopnino.

PREBERITE ŠE: Steklarna Hrastnik postavila najvišje steklene 3D-puzzle na svetu!

Bi ga šli žurati v tako majhen 'plac'?
Bi ga šli žurati v tako majhen ‘plac’?

In kaj premore? Ne računajte na dolg točilni pult, zato pa ne manjkajo DJ s svojo mešalko, glasna glasba, plesišče, svetlobni učinki, disko krogla in varnostnik na vhodu. V klubu je lahko do šest ljudi hkrati. Club 28 je mobilen, zato bo v prihodnosti obiskal tudi druge kraje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
guinnessworldrecords.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.