fbpx

Coachella 2019: to so najboljši stajlingi z glasbenega festivala

Festival Coachella 2019 je svoja vrata odprl v petek, 12. aprila, končuje pa se to nedeljo, 21. aprila. To je tudi neuradni začetek poletne garderobe, no, vsaj v Kaliforniji. Zato ni presenečenje, da lahko vidimo različne seksi oprave, ki več razkrivajo kot pokrivajo. Katere so jih nosile najbolje in kateri so najboljši stajlingi letošnje Coachelle?

Festival Coachella velja za enega najboljših festivalov na svetu, namenjen pa je predvsem ljubiteljem dobre glasbe in odštekane mode. Karte, ki gredo kot za med, si je treba ponavadi zagotoviti kar leto vnaprej. Obiskovalci so tako letos za osnovno festivalsko karto odšteli 429 ameriških dolarjev (okoli 380 evrov), za osnovno karto s prevozom 509 ameriških dolarjev (okoli 450 evrov), za VIP karto pa 999 ameriških dolarjev (okoli 890 evrov).

Poleg tega ima festival tudi precej netipično festivalsko pravilo: ljudje lahko pijejo alkohol le na tistih delih prizorišča, ki so za to posebej označeni (alkohol lahko pijejo le tisti, ki so stari več kot 21 let). S tem med drugim pozornost z “vikenda za popivanje” preusmerijo na “vikend za glasbo”.

Da pa je ta festival tudi festival mode, ni skrivnost. Nanj se namreč odpravijo zvezdnice, modne gurujke, influencerke in druge modne navdušenke, ki si svojimi modnimi kombinacijami lovijo poglede mimoidočih. Tudi letos ni nič drugače. In kdo so najbolje oblečena dekleta na festivalu Coachella 2019?

Amandla Stenberg

https://www.instagram.com/p/BwOD5xoA8Qe/

Candice Huffine

Cardi B

View this post on Instagram

LV🎀CC

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Georgia Fowler

Elsa Hosk

Teyana Taylor in Joan Smalls

Kendall Jenner

https://www.instagram.com/p/BwQhGTljlCO/

Sara Sampaio

View this post on Instagram

🌴🌴 #coachella

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Olivia Culpo

View this post on Instagram

Yesterday with @coppertoneusa #coppertoneglow #lovemyglow #ad 🌟🌟🌟

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Winnie Harlow

Romee Strijd

Shay Mitchell

Alessandra Ambrosio

Jasmine Tookes

View this post on Instagram

🌸 #revolvefestival @revolve 🌸

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Gigi Hadid

View this post on Instagram

back! 🌞🌵🌅 day one

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Shanina Shaik

View this post on Instagram

Coachella Ella Ella 🌴🎶

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.