fbpx

Coulisse

Gre za prvo kolekcijo, v celoti nastalo znotraj podjetja Coulisse, a toliko bolj privlačno, saj je možnost kombinacij barv in vzorcev skoraj nepregledna. Proizvajalci pri kolekciji niso odstopali od standardov in visoke kakovosti, s katerimi so postali znani med uporabniki, dodali so ji le kanček ...

Gre za prvo kolekcijo, v celoti nastalo znotraj podjetja Coulisse, a toliko bolj privlačno, saj je možnost kombinacij barv in vzorcev skoraj nepregledna. Proizvajalci pri kolekciji niso odstopali od standardov in visoke kakovosti, s katerimi so postali znani med uporabniki, dodali so ji le kanček prestiža, ki v naša domovanja, počitniške hiše ali vrtove vnaša eleganco in funkcionalnost. Znotraj kolekcije lahko izbiramo med tremi osnovnimi tkaninami v različnih barvah in vzorcih. Metallic Screen odlikuje edinstven kovinski videz, ki je rezultat poliestrskih vlaken, ovitih v PVC-material. Prepustnost tkanine je pet- ali sedemodstotna, uporabljamo pa jo lahko za zunanja in notranja senčila. Ultimate Jacquard Screen je preplet prosojnih in metalnih vlaken, s čimer deluje kot platno, na katerem se igrata svetloba in senca. Zaradi posebnega prepleta niti je vzorec znotraj prostora viden le diskretno, medtem ko zunanji pogled na okna izdaja sofisticiran dekor, ki dopolnjuje arhitekturo. Ultimate Couture Screen je preplet drobnih transparentnih niti z barvanimi, kar ustvarja prefinjeno teksturo, kar pride še posebno do izraza, ko se v tkanino uprejo sončni žarki. Vse osnovne tkanine so nezahtevne za vzdrževanje in jih lahko dobimo v širini 249 centimetrov. Oblikovalci kolekcije so pri izdelavi vseh treh osnovnih tkanin mislili predvsem na zahteve strokovnjakov za notranjo opremo in na funkcionalnost, ki jo potrebujemo doma, pri tem pa se niso odpovedali estetski plati. Poleg vsega so tkanine omenjene kolekcije negorljive in kot take primerne tudi za v bližino vročih predmetov. S senčili si lahko opremimo delovne prostore, zaščitimo izpostavljene dele terase pred močnim soncem in toploto ali vnesemo v bivalne prostore nekaj zanimivih vzorcev.

 

www.sencila-bled.si/

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.