Cvetoči nohti – manikura z rastlinami

Nohti okrašeni z rastlinami.

Če vam nohti cvetijo, to ni dober znak. To pa ne velja za nohte Roz Borg. Avstralka, ki je izumila že številne modne načine (prstani, podvezice, krone ipd.), kako nositi rastline, je prišla tudi na idejo cvetočih nohtov iz pravih rastlin. Oglejte si najbolj naravno in hkrati nenavadno manikiro na svetu.

Nega rok in nohtov je pomemben del osebne urejenosti in oblika osebnega izraza. Da avstralska umetnica Roz Borg obožuje rastline in naravno, je vidno na kilometre. Redno se poigrava s kombiniranjem rastlin in mode, nazadnje je tako z rastlinami okrasila svoje nohte. Točneje je nanje namesto laka za nohte z rastlinskim lepilom prilepila sončnice (sukulente), debelolistne in sila nezahtevne rastline, ki so izjemno popularne med blogerkami.

PREBERITE ŠE: Passionflower: nakit iz rastlin, ki rastejo med nošenjem

Je to najbolj naravna manikura na svetu?
Je to najbolj naravna manikira na svetu?

Morda tako okrašeni nohti niso ravno priročni, a za kakšno posebno priložnost bi prav prišli. In še ena dobra lastnost. Sončnice lahko po uporabi ‘presadite’ in jih tako z nohtov prestavite na polico ali mizo.

Galerija – manikira iz rastlin:

Dodatne Informacije

Več fotografij:
instagram.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
TO je resnična lepotna rutina Marilyn Monroe iz leta 1959, in tukaj so navodila za rutino!