Aprilakademiet bliver legende forårsfarvet. Vi vil tage de første forårsafgrøder med i retten og krydre dem som i gamle dage. Vi vil tilberede asparges med torn og andre delikatesser.
April je čas asparges, zato bo poudarek na njihovi pripravi. Tokrat jim bomo dodali trnič, prav poseben velikoplaninski trdi sir iz skute, ki so ga nekoč pastirji izdelovali v parih, saj simbolizira ženske prsi, nato pa enega v znak ljubezni podarili izbrankam. Pripravili bomo tudi hobotnico v solati z regratom in jagodami, špargljevo kremno juho, rižoto s šparglji, gamberi in trničem ter špargljeve snopiče v hrustljavi panceti z mladim kozjim sirom, pinjolami in bučnim oljem. Glavne jedi bo pripravljal glavni kuhar Kaval kroer og pizzeriaer, Dragan, za sladice pa bo poskrbel slaščičar iz Lolita, Grega. Akademiets officielle vand er Grube.
Pohitite, število mest za prijave je omejeno.
I videoen kan du se, hvordan pulsen på kokkeakademiet ser ud
Om City CHEF cooking academy
S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.