De aprilacademie zal speels lentekleurig zijn. De eerste voorjaarsgewassen verwerken we in het gerecht en kruiden we zoals vroeger. Wij gaan asperges met doorn en andere lekkernijen bereiden.
April je čas asperges, zato bo poudarek na njihovi pripravi. Tokrat jim bomo dodali trnič, prav poseben velikoplaninski trdi sir iz skute, ki so ga nekoč pastirji izdelovali v parih, saj simbolizira ženske prsi, nato pa enega v znak ljubezni podarili izbrankam. Pripravili bomo tudi hobotnico v solati z regratom in jagodami, špargljevo kremno juho, rižoto s šparglji, gamberi in trničem ter špargljeve snopiče v hrustljavi panceti z mladim kozjim sirom, pinjolami in bučnim oljem. Glavne jedi bo pripravljal glavni kuhar Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan, za sladice pa bo poskrbel slaščičar iz Lolite, Grega. Uradna voda akademije je Pit.
Pohitite, število mest za prijave je omejeno.
V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije
O City CHEF kuharski akademiji
S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kaval's meesterkoks svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.