fbpx

Dinner in the Sky 2017: kulinarična izkušnja med oblaki

Če ste hedonist po srcu in obožujete adrenalinske podvige, potem preprosto ne smete zamuditi tega čarobnega gurmanskega doživetja z osupljivim razgledom na Ljubljano in njeno okolico. O čem govorimo? O Dinner in the Sky 2017, seveda. Ta se 23. septembra vrača v prestolnico.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kongresni trg, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 39,00 €

Dinner in the Sky, nepozabno kulinarično doživetje visoko med oblaki, ki je z edinstvenim konceptom obnorelo svet. Nepozaben ambient, prečudovit razgled na mesto in kulinarične stvaritve najboljših kuharjev – vse to obeta nepozaben dogodek Dinner in the Sky 2017.

Si upate na dogodek Dinner in the Sky 2017?
Si upate na dogodek Dinner in the Sky 2017?

Dogodek bo potekal v središču Ljubljane, kjer vas bo kar 50 metrov nad tlemi pričakala miza, ki hkrati sprejme 22 gostov. Vrhunski kuharski mojstri vam bodo visoko nad oblaki postregli s prefinjenimi kulinaričnimi dobrotami, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu. Okuse Ljubljane visoko nad tlemi vam bo letos pričaral gostujoči šef na Dinner in the Sky 2017, ki bo zmagovalec MasterChef Slovenije 2016 Darko Klemen.

Dodatne Informacije

Več informacij:
dinnerinthesky.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!