fbpx

DJI Mavic 2 Pro in DJI Mavic 2 Zoom: nadgrajena kamera v kombinaciji z izjemno letalsko tehnologijo

Tekmovanje za prevlado med proizvajalci dronov se nadaljuje. Po tem, ko smo pred kratkim poročali o dronu Yuneec Mantis Q, zdaj udarec vrača DJI. S čim se lahko pohvalita njegovi najnovejši leteči napravi?

Podjetje DJI je svoj novi model Mavic 2 Pro razvilo v sodelovanju s Hasselbladom, ki se ukvarja z izdelovanjem fotografske opreme.

Dron bo uporabnika navdušil tako z odlično kamero kot tudi z izjemno letalsko tehnologijo. V njegovem ohišju se skriva 1-palčni CMOS-senzor, ki je sposoben zajemanja fotografij s 4-krat več barvnih odtenkov kot njegov predhodnik Mavic Pro.

DJI Mavic 2 Pro.
DJI Mavic 2 Pro.

Nastavljiva zaslonka z razponom od f/2,8 do f/11 bo fotografom omogočila, da izrazijo svojo kreativnost. Z dronom bo mogoče posneti fotografije z ločljivostjo 20 MP in 4K videoposnetke v tehniki HDR.

Pri DJI-ju so prav tako predstavili dron Mavic 2 Zoom, katerega leča ponuja 2-kratni optični zoom, na kar namiguje že ime naprave.

DJI Mavic 2 Zoom.
DJI Mavic 2 Zoom.

Prenos slike v živo je v ločljivosti 1080p mogoč do oddaljenosti 8 km. Drona bosta lahko po polnjenju baterije letela 31 minut, pri čemer bosta v načinu Sport dosegla hitrosti do 72 km/h.

Tehnologija “Omnidirectional Obstacle Sensing” vključuje 6 senzorjev, ki so razporejeni po ohišju obeh dronov in omogočajo izogibanje objektom med letom. Omeniti je potrebno tudi funkcijo “Hyperlapse”, ki pospeši posnetke.

Za DJI Mavic 2 Pro je treba odšteti 1448,99 €, medtem ko je cena za DJI Mavic 2 Zoom 1249,00 €.

Dodatne Informacije

Več informacij:
dji.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!