fbpx

DJI Mini 2 je najmanjši dron, ki ponudi vse!

Najboljši mini letalnik - dron!

DJI je živi dokaz, kako zelo hitro se razvija tehnologija, njihovi izdelki pa pravi mali tehnološki čudeži. Tokrat so v 249-gramski “letalnik” oziroma dron stlačili impresivno tehnologijo za zelo zanimivo ceno, pod 450 evri.

Lanski DJI Mavic Mini je veljal za najmanjši in najlažji dron z vsemi funkcijami na trgu, a je imel nekatere pomanjkljivosti. Danes DJI Mini 2, ki je izgubil nadimek Mavic, naslavlja te pomanjkljivosti.

DJI Mini 2 je res mini. A na svoj način maksi. / Foto: DJI

Tako je dobil povezljivost OcuSync 2 za do 2,5-krat boljšo brezžično povezavo, ki jo premore večji model Mavic Air. Ta povezljivost je dosedaj veljala za največjo ahilovo peto tega modela. Prav tako ima identičen krmilnik, kot novi Mavic Air 2. Ima pa ta precej cenejši in manjši model nekoliko manj senzorjev, kar pomeni, da je določeno izogibanje oviram in sledenje slabše, kot pri večjem in dražjem modelu. Seveda ima tudi pri zajemanju slike omejitve. A bo za hobi letalce in vlogerje njegova sposobnost več kot dovolj. Tako zajema video v ločljivosti 4K pri 30 sličicah na sekundo ter bitni hitrosti 100 Mb/s, v primerjavi s predhodnikom, ki je zmogel le 2,7 K, 25/30p pri 40 Mb/s. Prav tako tokrat omogoča fotografiranje v formatu RAW. Na žalost pa lahko še vedno snema z največjo hitrostjo pri resoluciji 1080p z le 60 fps, kar je za počasne posnetke premalo.

DJI se tokrat hvali z izboljšano največjo hitrostjo Mini 2. Ta znaša skoraj 58 km/h. Prav tako pa je izboljšan čas delovanja, saj naj bi baterija zdraža kar 30 minut.

Edina pomanjkljivost, ki jo lahko zasledimo do zdaj, je okoli 50 evrov višja osnovna cena. Za DJI Mini 2 s krmilnikom in eno baterijo boste namreč odšteli okoli 449 evrov, za Fly More Combo s tremi baterijami, polnilnim zvezdiščem in torbico, pa po pričakovanjih okoli 599 evrov (cene še niso uradne).

DJI Mini 2 je idealen sopotnik vseh tistih, ki želite imeti v svoji torbi švicarski nož v obliki drona in ste ljubitelji videografije iz ptičje perspektive.

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik.
REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

dji.com

VSE IZDELKE DJI LAHKO KOT SLOVENSKO PODJETJE NA NEMŠKEM AMAZON KUPITE ZA NETO VREDNOST, TOREJ BREZ DDV-JA.
REGIRTRACIJA PODJETJA PREKO TE POVEZAVE!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!