Dobitna kombinacija: ta dva astrološka znaka sta najboljši par v horoskopu

Zadnjič posodobljeno: :

Nekateri se iščejo svojo sorodno dušo celo življenje, drugim se sreča nasmehne relativno hitro. Katera dva znaka pa se v astrologiji tako ujameta, da med njima strasti in ljubezni ni moč pogasiti?

Ko se najdeta ta dva, se med njima v trenutku ustvari kemija. Njuna kompatibilnost je močnejša in bolj izražena kot pa pri katerikoli drugi kombinaciji dveh astroloških znamenj.

Za koga gre? Gre za škorpijona in bika.

Škorpijon + bik = dobitna kombinacija (Foto: IG @anajohnson)
Škorpijon + bik = dobitna kombinacija (Foto: IG @anajohnson)

Škorpijon obožuje to, da se mora bik zanj močno potruditi, biku pa po drugi strani odgovarja vsa pozornost, ki jo dobi s strani škorpijona. Skupaj sta naklonjena čustveni varnosti in bližini in oba izžarevata strast in ljubezen.

Škorpijoni so znani po iznajdljivosti in realnosti, biki pa se na to odzovejo, ker vedo, da jim lahko zaupajo v vsaki situaciji. Tako biki kot škorpijoni so zelo zvesti in jim se ni težko potruditi se za zvezo. Pa tudi vsi prepiri in ovire, s katerimi se srečujejo, jih samo še bolj zbližajo in jih naredijo pripadne drug drugemu!

Sta tudi vidva dobitna astrološka kombinacija?

P.s.: Astrološka priporočila in nasvete ne bi smel jemati posebej resno! Na koncu dneva je tisto, kar šteje, tvoja osebnost, ki pa je, kot že veš, individium!

Dodatne Informacije

Naslovna fotografija
IG Ana Johnson @anajohnson

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ogenj, voda, zemlja in zrak: kako astrološki element vpliva na zaljubljene astrološke znake?