Dobrodelni Hood Burger Heroes: na burger za dober namen

John Goat burger

V Hoodu se vedno nekaj dogaja, od ostalih ponudnikov pa se razlikujejo po tem, da pripravljajo burgerje iz vrhunskih slovenskih sestavin. Sami naredijo svoj 100-odstotni krompirček in poleg redne ponudbe svoj meni popestrijo z odličnimi »special edition« burgerji, ki so na voljo le kratek čas.

Ta mesec v mesto prihajajo Hood Buegers Heroes in od vsakega prodanega burgerja gre 1 € Zvezi za šport invalidov Slovenije. Štirje tedni, štirje različni burgerji, štirje razlogi, da popestrite svoj tedenski kulinarični meni, in štirje dobri nameni. Burgerji bodo na voljo v vseh poslovalnicah Hood Burger: na Viču (Cesta v mestni log 55), v BTC (južni del tržnice BTC) in v centru prestolnice (Nazorjeva 44).

Poglejmo si, kateri dobrodelni heroji bodo na meniju:

FATBOY SLIM

Osnova je ista kot povsod, le da so naredili svojo omako iz Rok’s Peanutbutter, majoneze in cvetličnega medu. Govedina se kot pri Classicu druži s starim znancem čedarjem in tremi rezinami hrustljave kraške pancete. Za piko na i so mu dodali še par hrustljavih kumaric.
od 9. do 15. februarja

Fatboy Slim burger
Fatboy Slim burger

ROCKY BALBOA

Rocky je proteinski »direkt«. Njihovo 100-odstotno pašno govedino ravno prav zapečejo na žaru, zraven popečejo čebulo in marinirane šampinjone. Za še večji »žmoht« to delajo na maslu. Nato pa stopijo še tri sire: mocarelo, masdamerja in švicarskega ementalca.
od 16. do 22. februarja

Rocky Balboa burger
Rocky Balboa burger

JOHN GOAT

Johna so razvijali s kuharskim mojstrom Luko Jezerškom. Njihova klasična govedina
in bombetka je dobila družbo chutneyja iz gorčičnih semen, jabolk in brusnic. Za piko na i
so mu dodali še rukolo in kozji sir.
od 23. februarja do 1. marca

John Goat burger
John Goat burger

BILLY BOB BACON

Narejen iz fino narezanega zelja z jabolki (»apple slaw«), rezine svežega paradižnika, popečene kraške pancete, sira čedar, domače omake »beer-bq« in, kot se za burger spodobi, tudi njihove 100-odstotno slovenske pašne govedine.
od 2. do 8. marca

Billy Bob Bacon burger
Billy Bob Bacon burger

Dodatne Informacije

Več informacij:
hoodburger.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Prihaja Toblerone Cheesecake: božanska torta, prelita s čokolado Toblerone