_DSC3335
20. nov
V zraku · dan za

Če ne bomo brali, nas bo pobralo! So zapisali organizatorji ob vabilu na knjižni praznik, ki konec meseca prihaja v Cankarjev dom.

do
Cankarjev dom
Gospodarska zbornica Slovenije
Prost vstop

Leto je naokoli in za vse knjigoljube prihaja knjižni praznik in prinaša vse novejše uspešnice, pa tudi zanimivo Debatno kavarno in še več odrskega dogajanja. Največja s knjigo povezana prireditev pri nas v bogati prodajni razstavi knjig zajema vse novejše uspešnice, ki nikakor ne morejo mimo nas. Poleg tega bo branje in listanje popestrilo dogajanje na treh odprtih odrih: Pokusimo besedo, Debatna kavarna in Forum za obiskovalce.

Sodelovalo bo sto založnikov, izbirali bodo Najlepšo slovensko knjigo, potekala bo READ terapija s kužki, sejem bo ponudil pestro dogajanje za otroke in mladino, lahko si bomo ogledali razstavo stripov in razstavo Moč naslovke, v E-coni pa nam bodo približali e-branje.

foto: Matej Kerec

Sonica_Aoki Takamasa 18. november, 2013 Festival urbanih vsebin SONICA Diskoteka Turist praznuje 16. november, 2013 Diskoteka Turist na 33 obratov (33 1/3 rpm) Noč gledališč 16. november, 2013 Evropska noč gledališč prinaša pestro dogajanje KockeFest 16. november, 2013 KockeFest za male in velike otroke · · · · · ·