Foto: prostoroz.org
16. avg
V zraku · dan za

V Parku Tabor bo to soboto ponovno veselo, saj bomo lahko od 10. do 18. ure veselo barantali, izmenjevali, prodajali in se predvsem družili. Vabljeni v Park Tabor na 4. Garažno razprodajo!

do
Park Tabor
Prostorož
Prijavnina za prodajalce: 5/10€
Dogodek na Facebooku

Prihajajoča soboto bo minila v prijetnem poletnem vzdušju, saj se bomo ob dobri glasbi, hrani in pijači, zagotovo pa tudi v dobri družbi, zabavali vse od jutra pa do večernih ur. Ponovno se namreč bliža dan, ko bodo stvari, ki so se predolgo prašile po garažah, kleteh in podstrešjih dobile priložnost najti novega lastnika. V kolikor imamo doma stvari, ki bi si zaslužile novega lastnika, ki bi z njimi lepše ravnal, se lahko prijavimo preko e-maila: park.tabor@gmail.com. Za 10 eur lahko namreč rezerviramo prodajno mizo, za zgolj 5 eur pa dobimo prostor na tleh, kjer lahko v prijetni senci dreves razporedimo svoje artikle.

Poleg garažne razprodaje bo park Tabor tokrat gostil tudi delavnico Narodnega muzeja Slovenije z naslovom Kaj pripovedujejo hieroglifski zapisi?. Delavnica je brezplačna in primerna za otroke od 4. leta dalje. Pridružimo se lahko kadar koli. Hkrati pa bo potekala tudi delavnica kotalkanja, ki jo prireja ESEMES. Izposoja kotalk, za katere bodo poskrbela Esemes dekleta, bo za otroke in odrasle brezplačna. Zakotalkajmo nazaj v nostalgično brezskrbnost otroštva! Kuhali nam bodo mojstri tajske hrane iz restavracije Chutys.

Se vidimo v Parku!

Foto: OverJam 13. avgust, 2014 Na letošnjem Overjam Reggae Festivalu bomo lahko uživali v Shaggy-jevih ritmih Festival LUFt 9. avgust, 3600 Festival LUFt! V Škofji Loki Kamfest 2014 9. avgust, 6000 Prihaja festival Kamfest! fotopub 9. avgust, 9600 Festival fotografije, ki ni Fotopub ·