Avtomobilski salon Ljubljana 2017
27. mar
Utrip mesta · mobilno

V Ljubljano se po dolgotrajnem premoru vrača avtosalon. Avtomobilski salon Ljubljana 2017 bo Gospodarsko razstavišče gostilo med 27. marcem in 2. aprilom 2017. Nazadnje je avtomobilski salon v Sloveniji gostilo Celje, in sicer daljnega leta 2006, za zadnji avtomobilski salon v prestolnici pa moramo še dlje v zgodovino, in sicer kar 17 let nazaj!

do
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Trgovinska zbornica, Sekcija za osebna vozila in Gospodarsko razstavišče
8,00 €
Dogodek na Facebooku

Avtomobilski salon Ljubljana 2017 bo potekal med 27. marcem in 2. aprilom 2017 in bo prvi avtomobilski sejem v Sloveniji po letu 2006. Avtomobilski uvozniki v Sloveniji so nedavno namreč ocenili, da se je situacija na trgu, ki je tudi povzročila ”mrk” avtomobilskega salonskega dogajanja pri nas, toliko izboljšala, da je čas, da se v prestolnico vrne avtomobilski salon.

Ali kot so zapisali pri Sekciji za osebna motorna vozila pri Trgovinski zbornici Slovenije: ”Z zadovoljstvom lahko ugotavljamo, da ima realni avtomobilski trg v Sloveniji že drugo leto zapored pozitivni trend, zato smo se avtomobilski uvozniki, člani sekcije za osebna motorna vozila, odločili, da je pomlad leta 2017 po dolgih letih premora končno spet primeren trenutek za izvedbo slovenskega avtomobilskega salona. Ključni namen avtomobilskega salona bo, da čim večjemu številu obiskovalcev (organizator računa na 100 tisoč obiskovalcev, op. p.), našim potencialnim kupcem, pokažemo široko paleto novih vozil, ki jih tržimo, ter obenem na ta način širši javnosti posredujemo močno pozitivno sporočilo, da smo prešli najbolj težavno obdobje ekonomske recesije.”

PREBERITE ŠE: Motocikel BMW Titan – je to Batmanov naslednji motocikel?

Za podobno potezo se je nedavno odločil tudi Zagreb, ki je aprila avtosalon gosti prvič po letu 2008, poteza pa se je izkazala za pravilno. V prihodnje naj bi bil zagrebški avtomobilski salon bienalen.

Koncept motocikla BMW Titan 1. januar, 1970 Motocikel BMW Titan – je to Batmanov naslednji motocikel? BJ Baldwinin in njegov predelan tank 1. januar, 1970 BJ Baldwin predelan poltovornjak zamenjal za tank! Bubba's jetpack je novo prevozno sredstvo za golf 1. januar, 1970 Bubba’s Jetpack – raketni nahrbtnik za golfiste Superge Puma BMW X-Cat Disc 1. januar, 1970 Superge Puma BMW X-Cat Disc interpretirajo koncept BMW GINA · · · · · · ·