cover_new
23. apr
Sponzorirano · V zraku · dan za

Vabimo vas na urbani dogodek, ki bo na enem mestu združil modo, nakupovanje in zabavo. Za lažjo izbiro pri nakupih vam bo v trgovini Sportina (Citypark) v pomoč osebna modna stilistka, na blagajni pa vas bo, na določene kose oblačil, razveselil tudi 23% popust.

do
Trgovina Sportina, Citypark, 2. nadstropje, Šmartinska 152 g, Ljubljana
City Magazine
vstop prost
Dogodek na Facebooku

Osvežili se boste z novo Cockto Easy s stevijo s katero se bo poigral tudi barman in nam ponudil brezalkoholne koktajle, zamigali boste lahko na živahne ritme dj-a Levisa ter se okrepčali z lahkimi zalogajčki Viva Cateringa. Za piko na i pa se boste lahko nadišavili z novo parfumsko dišavo Bvlgari Aqua Divina. Na dogodku pa bo Manikira Urban Spa nekaj udeleženk razveselila tudi z lakiranjem nohtov s svežimi pomladnimi barvami.

Naj šoping spet postane zabava in užitek.

Ekskluzivni 23 % popust na kolekcijo pomlad / poletje 2015 bo veljal samo v času dogodka. Akcija velja tudi na že znižane izdelke. Preostali popusti se ne seštevajo, akcije se izključujejo.

cover-tedx 23. april, 2015 TEDx / FDV v Ljubljani Svetovni dan Zemlje 2015 22. april, 2015 45. svetovni dan Zemlje Janez S¦îimon 5 18. april, 2015 Veslaška avantura Starboard S-adventure izziv na morju Festival čokolade v Radovljici. 17. april, 2015 Čokoholiki, pozor! Prihaja 4. Festival čokolade · · ·