V zraku · dan za

 
KONFERENCA DIGGIT
·

Cankarjev dom, Ljubljana
Konferenca - kotizacija, Expo - vtop prost

 

KONFERENCA DIGGIT

·          Konferenca o digitalnih komunikacijah – DIGGIT, je prvi in edini celoviti pregled digitalnih trendov in primerov dobrih praks na enem mestu.

·          Dvodnevna konferenca o digitalnem komuniciranju prinaša znanja in izkušnje, ki jih v današnjem hitro premikajočem se svetu vsi potrebujemo! Programski svet je DIGGIT, prvo slovensko konferenco o digitalnih komunikacijah, do roba napolnil s številnimi uglednimi mednarodnimi in slovenskimi predavatelji.

DIGGIT EXPO

·          DIGGIT EXPO je dvodnevna razstava tehnoloških novosti s področja avdiovizualnih in spletnih komunikacij ter telekomunikacij.

·          Namenjena vsem, ki ob besedi tablica prej pomislite na računalnik, kot na tablico čokolade. Vsem, ki zastrižete z ušesi ob besedi »app«. Vsem, ki vas navdušuje razvoj digitalne tehnologije. Vsem, ki se sprašujete »kam vse to pelje«. Preprosto povedano: če ste vsaj malo digitalni, je obisk DIGGIT EXPA skorajda obvezen. In (brez skorajda)brezplačen!

 


vrhtriglava.jpg 5. junij, 2012 Predavanje iz cikla “Prvi torek v mesecu”: O lepoti 3. junij, 2012 Jug/jugovzhod vzimovanje-vrtnic.jpg 31. maj, 2012 Mesec vrtnic v Arboretumu 31. maj, 2012 Celotna preobrazba človeka