fbpx

Od anksioznosti do notranjega miru

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno:

Ozdravite svojo preteklost, odpravite posledice nakopičenega stresa v vašem telesu, spremenite stare podzavestne vzorce in zaživite sproščeno z notranjim mirom v sebi. Celodnevni dogodek »Od anksioznosti do notranjega miru« z Asjo Dominko, ki bo 26. novembra 2023 v dvorani Smelt v Ljubljani, je namenjen vsem, ki se soočajo z občutkom slabega počutja in si želijo končno doseči notranji mir.

V današnjem hitrem tempu sodobnega življenja se vedno več ljudi sooča z anksioznostjo, eno izmed najpogostejših duševnih težav današnjega časa. Povečan delovni pritisk, stresne osebne situacije in vsakodnevne skrbi lahko hitro privedejo do občutkov tesnobe in ujetosti.
Anksioznost je čustvena reakcija, ki jo lahko vsi občasno doživljamo. Občutek nelagodja, ki ga spremljajo nemir, napetost in skrb, je del človeškega doživljanja. Vendar pa lahko anksioznost postane več kot le občasno nelagodje. Ko se razvije v anksiozno motnjo, se lahko spremeni v oviro za kakovostno življenje.

Razumevanje, kako se ti simptomi manifestirajo v našem telesu in umu, je ključno za njihovo obvladovanje. Znanje o anksioznosti in njenih vplivih nam pomaga, da se z njo soočimo, jo premagamo ter sčasoma preidemo do notranjega miru.

Foto: envato

Celodnevni dogodek Od aksioznosti do notranjega miru z Asjo Dominko

Ozdravite svojo preteklost in zaživite sproščeno z notranjim mirom v sebi

Celodnevni dogodek “Od anksioznosti do notranjega miru” z Asjo Dominko bo potekal 26. novembra 2023 v dvorani Smelt v Ljubljani. Dogodek je namenjen vsem, ki se soočajo z občutkom slabega počutja in si želijo končno doseči notranji mir.

Asja Dominko, magistrica temeljnih medicinskih znanosti, bo vodila ta izjemni celodnevni dogodek, ki bo vaše razumevanje anksioznosti obogatil s strokovnimi vpogledi in praktičnimi rešitvami. Za glasbeni uvod v dogodek bo poskrbela Eva Hren, priznana slovenska glasbenica.

Asja Dominko pomaga ljudem, da preidejo od anksioznosti, nemira in izgorelosti do notranjega miru. Nato jih usmeri k zdravemu, srečnemu in izpolnjenemu življenju. S svojim terapevtskim programom Notranji mir, pomaga ljudem doseči cilje z znanstveno predvidljivostjo in ponovljivostjo. Vsak, ki je sodeloval v njenem procesu, je dosegel želene rezultate. S svojim dolgoletnim predanim delom je Asja razvila poseben dar za energijsko zdravljenje čustvenih ran ter sposobnost trajne spremembe podzavestnih vzorcev z ljubeznijo. Pomagala je številnim ljudem, ki so se borili z anksioznostjo, tesnobo, paničnimi napadi, izgorelostjo, nespečnostjo, ljubosumjem in drugimi težavami, da so našli notranji mir. Njene stranke poročajo, kako so fizično in čustveno izboljšali svoje življenje, ponovno začeli verjeti vase in odkrili notranjo moč ter zgradili svojo lastno vrednost. S pomočjo Asje so obudili otroka v sebi, se naučili iskrene ljubezni do sebe in začeli živeti v skladu s svojimi notranjimi občutki.

Več informacij o Asji Dominko in dogodku Od anksioznosti do notranjega miru najdete na spletni strani asjadominko.si.
Vstopnice so naprodaj na eventim.si.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.