fbpx

Odkrijte najboljše ponudbe za Black Friday 2023: kdaj je Black Friday in kaj bo na razprodaji

Prihranite ogromno z nakupom točno teh izdelkov

Black Friday 2023
Foto: envato elements

Black Friday, znan tudi kot črni petek, je eden najbolj pričakovanih nakupovalnih dogodkov leta, kjer trgovci ponujajo neverjetne popuste na različne kategorije izdelkov. Letos bo Black Friday 2023 potekal 24. novembra, dan po zahvalnem dnevu v ZDA. To je idealen čas, da kupite tiste visokokakovostne izdelke, ki ste jih že dolgo želeli, po znatno znižanih cenah. V tem članku bomo raziščili najboljše kategorije za nakupovanje in kje lahko najdete najboljše ponudbe.

Black Friday, ali črni petek, je dan, ko trgovci po vsem svetu ponujajo masivne popuste in ponudbe, ki privabljajo kupce v svoje trgovine in na spletne strani. Letos bo Black Friday uradno potekal v petek, 24. novembra 2023​. Kljub temu pa se tradicionalni popusti začnejo že precej prej. V ZDA, kjer ima Black Friday svoje korenine, nekatere trgovine začnejo s ponudbami že na začetku novembra, kar je privedlo do poimenovanja celotnega meseca kot ‘Črni november’​​.

Različne trgovine imajo različne časovne okvire za svoje ponudbe Black Friday. Na primer, Walmart bo začel s svojo razprodajo v svojih trgovinah že 10. novembra, ob 6. uri zjutraj po lokalnem času. Njihova druga “uradna” razprodaja za Black Friday se bo začela na spletu 22. novembra ob 12. uri ET za člane Walmart+ in ob 15. uri ET za vse kupce. V trgovinah bodo ponudbe na voljo na dan Black Friday, 24. novembra​​.

Best Buy bo začel s prihranki za Black Friday 27. oktobra za člane My Best Buy Plus in Total, medtem ko bodo prihranki na voljo vsem kupcem od 30. oktobra. Uradna razprodaja Black Friday se bo začela 17. novembra​.
Pri Amazon se bodo začeli večji popusti kazati že v začetku novembra. Nekateri izdelki, pa so na razprodaji že danes.

V prihajajočih tednih bodo trgovci po vsem svetu razkrili svoje načrte za Black Friday, vključno s časovnimi okviri in ponudbami, ki bodo na voljo. Tako kot v preteklih letih lahko pričakujemo, da bodo nekatere trgovine ponudile predčasne popuste in ponudbe, da bodo privabile kupce. Zato je pomembno, da kupci pozorno spremljajo najnovejše informacije, da bodo lahko izkoristili najboljše ponudbe.

Foto: envato elements

Kaj se bo najbolj splačalo kupiti za Black Friday 2023?

V letu 2023 pričakujemo številne zanimive popuste na priljubljene izdelke v času Black Friday. Med najbolj pričakovanimi popusti so tisti na izdelke blagovnih znamk Apple in Samsung. V segmentu mobilnih telefonov se zdi, da bo Samsung ponudil znižane cene za svoje modele Samsung Galaxy Z Fold 5, ki bo na voljo za €1,444.88 (€574.12 (28%)), in Samsung Galaxy S23 Ultra, ki bo na voljo za €1,180.69 (pričakovan prihranek okoli €200 v primerjavi z redno ceno)​​. Na strani Apple, čeprav uradne ponudbe za iPhone še niso bile objavljene, se lahko zgledujemo na preteklih letih in zgodnjih ponudbah za druge izdelke, kot so 6. generacija iPad mini za kjer bo popust lahko znašal tudi €300 , 2. generacija Apple AirPods Pro, ki stane €279, bo na voljo za €220. Te ponudbe so lahko pokazatelj, kakšne vrste popustov lahko pričakujemo tudi na najnovejših modelih iPhone. Poleg teh pričakovanih popustov bodo verjetno tudi druge elektronike in gospodinjski aparati, kot so televizorji in prenosniki, na voljo po znižanih cenah, kar kupcem omogoča, da izkoristijo priložnost in posodobijo svojo tehnologijo. določeni popusti pa so se že začeli. Velike popuste bo ponujala tudi znamka iRobot in druge pametne naprave za dom.

Black Friday se bo začel s predčasnimi razprodajami že v začetku novembra 2023!

V tem članku smo zbrali najbolj zanimive kategorije Black Friday 2023 za katere menimo, da bodo imeli najvišje popuste na Amazon. Analiza je bila opravljena na podlagi black Firday razprodaj preteklih let.

Tehnologija in Elektronika:

Black Friday je znan po neverjetnih popustih na elektroniko in tehnološke izdelke. Letos ne bo nič drugače:

Gospodinjski aparati, kuhinjski pripomočki, moda in ličila:

Če razmišljate o nakupu novih kuhinjskih pripomočkov ali gospodinjskih aparatov, je Black Friday pravi čas za to:

Black Friday 2023 obeta veliko ugodnih ponudb v različnih kategorijah izdelkov. Priporočamo, da že zdaj začnete sestavljati svoj seznam želja in preverjate ponudbe pri različnih trgovcih, da boste lahko maksimalno izkoristili prihranke, ki so na voljo. Ne pozabite preveriti tudi spletnih ponudb, saj mnogi trgovci ponujajo ekskluzivne spletne popuste. Pripravite se na dan, poln ugodnih nakupov, in odkrijte vse, kar Black Friday 2023 ponuja!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.