mravljice_urska boljkovac
14. maj
Kulturni izbor · odri

Štiri črne mravljice je zbirka kratkih prilik o štirih mravljicah, v katerih ne manjka poezije, humorja, ritma, besed, rim, topline in modrosti. Lutkovna predstava bo uprizoritev doživela sredi meseca maja.

Lutkovno gledališče Ljubljana, Mali oder
Lutkovno gledališče Ljubljana
4,50 evra - ostale predstave, za premiero karte niso v prosti prodaji

Štiri črne mravljice je ustvarila pesnica, pisateljica in pravljičarka Anja Štefan. V sodelovanju z ilustratorjem Zvonkom Čohom je nastala očarljiva slikanica, ki bo sredi maja dopolnjena z novimi prigodami zaživela še na lutkovnem odru. Tu se mravljice odpravijo v medvedov brlog, kjer ne srečajo medveda, pač pa pamet. Potem se odpravijo v gledališče, pa pravljice si pripovedujejo, tudi take o morskih mravljah. Štiri črne mravljice so že na pogled tako simpatične in posrečene, da imajo gotovo kaj lepega sporočiti. Tako malčkom, kot tudi staršem.

RomanaK_in_PPozaba_HiRes©PeterUhan_038 8. maj, 2014 Romana, otroci in pošast Pozabaaa AVz6Zu8Wxw 7. maj, 2014 The Umbilical Brothers v Ljubljani: Heaven by Storm SNG_Drama_predstavitev_sezone_2013-14_foto_PeterUhan_45 25. april, 2014 Nekaj sporočil za vesolje Nova slika (3) 18. april, 2014 Predstava – Zapornik 3.2.3. · · ·