Otroci živijo mesto 2018: mesto, ki je otrokom prijazno.
10. okt
V zraku · dan za

Otroci živijo mesto je že dobro znan dogodek, na katerem organizatorji opozarjajo na življenje otrok v mestu. Tudi letos se bodo 10. oktobra v Kinu Šiška ukvarjali z vprašanjem, kako narediti mesto, ki bo čim bolj otrokom prijazno.

do
Kino Šiška
Pazi!park
Ni podatka.
Dogodek na Facebooku

Otroci živijo mesto je dogodek društva Pazi!park, s katerim želijo opozoriti, da so otroci v mestu aktivni, in osvetliti, kaj jih spodbuja k druženju in igri na odprtem, ter odgovoriti na vprašanje, zakaj jim je mesto prijazno.

Dogodek bo potekal v dveh delih. V prvem delu je predviden terenski ogled z začetkom ob 10. uri v Koloparku v Tivoliju, sprehod, ki ga bodo vodili otroci sami, v drugem delu pa bodo v Kinu Šiška organizirana predavanja z vabljenimi strokovnjaki z različnih področij (psihologije, pedagogike, krajinske arhitekture in urbanizma).

Posebni gost posveta bo Tim Gill, neodvisni znanstvenik in priznani avtor številnih publikacij na temo prostorskega načrtovanja za otroke ter svetovalec na področjih politik upravljanja, izobraževanja, vzgoje ter načrtovanja prometa, javnega prostora in urbanizma.


Top vino by eVino. 8. oktober, 2018 Top vino by eVino 2018: po dveh letih ponovno v Ljubljani shutterstock_611174102 6. oktober, 2018 Drugi Grill in BBQ festival 2018: najboljše jedi izpod rok žar mojstrov haley-powers-370161-unsplash 6. oktober, 2018 Multimedia HIFI Show 2018: razvedrilna elektronika in kakovosten zvok na enem mestu Mednarodni festival sodobnih umetnosti 2018: neustrašno druženje v ljubljanskem Mestu žensk. 4. oktober, 2018 Mednarodni festival sodobnih umetnosti 2018: neustrašno druženje v ljubljanskem Mestu žensk · · · ·