Garažna razprodaja
12. dec
V zraku · dan za

Da bo praznično nakupovanje in opremljanje doma unikatno in posebno, so poskbeli v Športnem društvu Tabor, saj nas še pred koncem leta, natančneje 12. decembra 2015, vabijo, da se jim pridružimo na praznično obarvani Garažni razprodaji Beli December 2015.

do
ŠD Tabor, Tabor 13, 1000 Ljubljana
Športno društvo Tabor
Vstop je prost
Dogodek na Facebooku

Športno društvo Tabor vabi na garažno razprodajo Beli december 2015, ki bo v soboto, 12. decembra 2015, med 10. in 16. uro v veliki dvorani Športnega društva Tabor v Ljubljani. Preden se odpravite po prazničnih nakupih v najbližji nakupovalni center, premislite, ali ne bi garažne razprodaje izkoristili za nakup malce drugačnih daril, vintage puloverjev, v katerih boste preživeli božično jutro, in kakšnega božičnega okraska, s katerim bo vaše božično drevo še unikatnejše.

PREBERITE ŠE: Novembrska umetniška tržnica ARTish v Poligonu

Na tokratni garažni razprodaji bomo namreč brskali ne le med običajnimi kosi iz druge roke, temveč tudi med praznično obarvano ponudbo, saj organizatorji vse prodajalce vabijo, naj se tokrat še posebno potrudijo in svoj izbor izdelkov prilagodijo prazničnemu vzdušju ter na razprodajo prinesejo modne, pohištvene, glasbene, knjižne in otroške izdelke, ki jih bodo lahko prodali, zamenjali ali podarili.

The Bohemians 5. december, 2015 Koncert: The Bohemians – Queen tribute band – spet v Sloveniji! Bled prazniki 4. december, 2015 Na Bledu prvič Praznična zimska vas tipoRenesansa_foto8_Marko Drpić 4. december, 2015 tipoRenesansa: 5. obletnica edinega studia za visoki tisk v Sloveniji Miklavž Ljubljana 2015 3. december, 2015 Miklavžev sejem in Miklavžev sprevod 2015 v Ljubljani