favola fotke barbara ceferin 018
23. apr
Utrip mesta · kulinarika

Restavracija in picerija Angel pripravlja prav posebno presenečenje, ki bo razveselilo vse ljubitelje dobrih pic. In verjememo, da teh ni malo. V četrtek 23. aprila ob 16. uri se boste lahko pridružili pravemu italijanskemu mojstru peke pic Gianniju Calaoneju iz Italije, ki bo za vse obiskovalce pripravil svojo zmagovalno pico. Poizkusili jo boste lahko brezplačno.

Restavracija in pizzerija Angel, Mercator Center Šiška, Cesta Lj. Brigade 33
Restavracija in picerija Angel
pica bo brezplačna

Gianni Calaon je picopek vse od leta 1995, v Italiji znan po svoji popularni pici SUPER SIC. Osvojil je veliko priznanj, najpomembnejše pa je dosegel v letu 2010, ko je s Classic Pizo »Nicoletta« postal svetovni prvak. Ta čast mu je pripadla tudi v letih 2011 in 2013.

Restavracija in pizzerija Angel, ki se nahaja v ljubljanskem Mercator centru Šiška je pravi balzam za oči in dušo s svojim minimalističnim pa vendar domačim lounge ambientom. Namenjena je gostom, ki žele umiriti duha in dušo pred vrvežem nakupovalnega centra in se ob tem kulinarično razvajati… po angelsko… Umirjen ambient in nežna angelska lounge glasba obiskovalca popeljejo na nepozabno popotovanje po toskanskih okusih in vonjih…nebeško…

Angelska terasa vabi na prijetne poletne večere pod zvezdami  in kulinarična razvajanja. Tu se lahko prepustite nebeškemu poletnemu razvajanju nad mestom. Ob še tako vročem poletnem dnevu, vas iz nebeških višav hladi čarobna angelska meglica, ki ohladi in osveži še tako razgreto telo in dušo. Dodatno osvežitev pa prinašajo angelski cocktaili, izvrsten sladoled in Lolitine sladice, ki zapeljejo vsakega…Angelska terasa je imeniten  prostor za dogodke, rojstnodnevne zabave, predstavitve in kakršna koli druženja….parkirna mesta so seveda brezplačno zagotovljena.

iStock_000010853841_Full 22. april, 2015 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Tartufova pravljica s šparglji V toplejših mesecih so zaželene restavracije na prostem, naj bo to mestni park, bližnji gozd, ulice, plaže ... pozimi pa je bolj prijetno doma na toplem ali v kakšni odštekani hali, pisarni … 15. februar, 2015 Dan restavracij – svež kulinarični festival Luxury place setting for Christmas 22. oktober, 9600 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Praznična doživetja Foto: Mateja Delakorda 22. november, 2014 Njam zgodbe: Prva konferenca kulinaričnih blogerjev v Sloveniji · ·