13. feb
Kulturni izbor · glasba

V klub K4 prihaja Shigeto, eden najbolj zanimivih ustvarjalcev tako imenovane inteligentne elektronske glasbe. Njegov slog združuje zelo veliko glasbenih žanrov na samosvoj, Shigetov način. Vsekakor je udeležba obvezna za vse ljubitelje glasbe, ki nam poleg ušes poboža tudi možganske celice.

Kersnikova 4, Ljubljana
K4
7 evrov v predprodaji, 10 evrov na dan dogodka.

Že kot otrok je bil Shigeto izpostavljen odlični jazz glasbi. Njegov oče je namreč z zanosom in strastjo zbiral vinilke in svojega sina že zelo kmalu postavil za bobne. Shigeto je študiral jazz in se v Britaniji navdušil nad elektroniko. Ostalo je zgodovina. Jutri se bomo lahko v ljubljanskem K4 prepustili zanimivim, inovativnim in energičnim setom. Lani je izdal album No Better Time than Now, ki je velik uspeh doživel na lestvicah najboljših v letu 2013 in ki nam ga bo predstavil tudi v K4. Domača podpora s strani Žige Murka in Borke.

THE STROJ 2013 b foto Goran Petrasevic 13. februar, 2014 The Stroj v Kinu Šiška OneRepublic-in-Dubai 11. februar, 2014 One Republic čisto blizu nas cover_Tessela 8. februar, 2014 Bikofe predstavlja: TESSELA (PolyKicks, R&S; UK) Zmelkoow 8. februar, 2014 Zmelkoow na turneji z bleščečimi klasikami · · ·