Pripravite se na sneg: smučarski sejem Snežinka 2016
1. dec
V zraku · dan za

Smučarski sejem Snežinka 2016 vabi vse ljubitelje zimskih športov, da se pravočasno pripravite na prihajajočo zimo. Kljub vse bolj natančnim vremenskim napovedim, pa vsi, ki smo se kdaj v službo zaradi lepe napovedi samozavestno odpravili s kolesom, po možnosti brez dežnega plašča in v najboljših čevljih, dobro vemo, da nas lahko nič hudega sluteče, ne glede na prognozo, sneg naenkrat preseneti. Smučarski sejem Snežinka, ki bo potekal od 1. do 4. decembra 2016 na Gospodarskem razstavišču, vas bo opremil s kakovostno in cenovno dostopno smučarsko opremo. “Brace yourself, winter is coming.”

do
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Smučarski klub Snežinka
0 €
Dogodek na Facebooku

”Kdor ne skače, ni Sloven’c!” ali bolje rečeno ”Kdor ne smuča, ni Sloven’c!” In slednje zagotovo (z redkimi, razumljivimi izjemami), drži kot pribito. Slovenci smo eni izmed najbolj zagnanih smučarjev in deskarjev na snegu, kar med drugimi dokazujejo tudi vrhunski rezultati naših priljubljenih športnikov v tej kategoriji. Da pa v sezono ne boste zakorakali neopremljeni, obiščite smučarski sejem Snežinka 2016, ki bo med 1. in 4. decembrom 2016 na Gospodarskem razstavišču obiskovalcem ponudil bogato izbiro nove in rabljene smučarske opreme.

PREBERITE ŠE: Tekaška prireditev: Volkswagen ljubljanski maraton 2016

Smučarski sejem Snežinka ima izjemno dolgo tradicijo – čeprav je skozi zgodovino menjal imena, pa ostaja koncept največjega slovenskega smučarskega sejma, ki letos praznuje svoje 45. leto delovanja, skozi ves ta čas enak. Del sejma je namenjen komisijski prodaji rabljene smučarske opremesmučem, bordom, palicam, smučarskim čevljem, smučarskim oblačilom ter zaščitni opremi, na voljo pa bodo tudi stojnice z novo smučarsko opremo. Drugi del sejma pa bo namenjen predstavitvi smučarskih centrov. Smučarski sejem Snežinka 2016 bo potekal od 1. do 4. decembra 2016 med 10. in 19. uro. Vstop je brezplačen.


Praznična Ljubljana – praznične lučke v Ljubljani 25. november, 2016 Prižiganje prazničnih lučk v Ljubljani že 25. novembra 2016 Prestižni vinsko-kulinarični prireditvi: 19. Slovenski festival vin in 9. Festival kulinarike 25. november, 2016 Slovenski festival vin in festival kulinarike 2016 Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! sempl 18 portorož 24. november, 2016 18. SEMPL 2016: polnoletni SEMPL še bolj strokoven, zabaven in razgiban · · ·