fbpx

Električni starodobnik BMW R E-drives s komponentami LMC

Pretvorbe električnih vozil

Foto: LMC

Pretvorbe električnih vozil so v zadnjih letih postale vse bolj priljubljene, kar omogoča klasičnim avtomobilom, da ohranijo svoj značilen videz, hkrati pa prikrijejo sodobne pogonske sklope električnih avtomobilov. Ta trend pa se še ni prijel na področju dvokolesnih vozil, čeprav se zdi, da se to zdaj spreminja s prvencem popolnoma novega BMW serije R E-drive Conversion predelovalcev Luuc Muis Creations.

Luuc Muis Creations – R serija vzdržuje šasijo seveda opremljena s sodobnim akumulatorjem in električnim motorjem. To omogoča BMW-ju, da ohrani značilno obliko svojega motorja, štrlečih glav cilindrov in vsega po čemer je prepoznan. Pretvorba, ki se prodaja kot komplet, je opremljena s 4,3 kW baterijo, ki omogoča doseg približno 75 kilometrov z enim polnenjem, čeprav se lahko avtonomija kolesa podvoji ali celo potroji, če je opcijsko opremljen z večjim akumulatorjem.

Foto: LMC

Pretvorba je sestavljena iz več kot le zamenjave pogonskega sklopa EV in vključuje nešteto dodatnih dotikov, ki imajo za posledico sodobnejši videz in sodobne zmogljivosti. To vključuje okrogel LED žaromet, pretvorbo z mono-amortizerjem, skrajšano obrnjeno sprednjo stran skupaj z nastavitvijo zavore z dvojnim diskom in nagnjen, zaokrožen podokvir, ki je zaprt s sedežem v slogu drame. Pretvorba obdrži tudi donatorjev menjalnik.

Foto: LMC

Če želite naročiti enega od LMC-jevih kompletov za pretvorbo pogona E-pogona BMW serije R ali se pozanimati o cenah, se lahko zainteresirani obrnejo na njih preko njihove spletne strani. In medtem ko se je Luuc Muis Creations odločil, da bo ta komplet za predelavo predstavil na starodobnem BMW-ju, v moto shopu po meri pravijo, da bo združljiv z veliko večino retro motociklov.

Dodatne Informacije

luucmuiscreations.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!