Enostavni triki, zaradi katerih se bo zaljubila vate že na prvem zmenku

Enostavni triki, zaradi katerih se bo zaljubila vate že na prvem zmenku.

Partnerski odnosi so se nekoliko spremenili, ljubezen se je preselila na splet, a je prvi korak še vedno na moških. Toliko stoletjih je minilo, a odgovora, kako se približati dekletu, kaj narediti in česa ne, da že na prvem zmenku začuti, da si pravi, enostavno NI. A to ne pomeni, da ni mogoče slediti nekaterim enostavnim trikom. Če ti je dala priložnost za zmenek, ne naredi neumnosti, zaradi katere bo po zmenku blokirala tvojo številko. Da do tega ne pride, upoštevaj te enostavne trike, ostalo je na tebi.

Osvojiti dekle, ki ti je dalo priložnost, da se izkažeš na prvem zmenku, ni lahka naloga. Če si prestrašen in imaš tremo, se lahko tvoj osvajalski pohod spremeni v pekel. Vendar je pozitivna trema lahko boljša kot pretirana samozavest – sliši se precej čudno, ker smo verjeli, da so samozavesti moški bolj zaželeni med ženskami, a izkazalo se je, da imajo te raje moške, ki so prizemljeni, ker si ne drznejo izreči neprimernih stavkov, s katerimi si prislužijo prvi rumeni karton.

Zavedaj se, da obstaja cela znanost za tem, zakaj se ženska zaljubi vate. Na to, ali se bo zaljubila, ne vpliva zgolj tvoj videz ali pristop, temveč kombinacija kemikalij v njeni glavi in številni psihološki vplivi. Torej obstaja veliko stvari, na katere ne moreš imeti vpliva. Mi ti bomo predstavili tiste, na katere lahko vplivaš.

In katere enostavne trike moraš uporabiti, da jo pripraviš do tega, da se zaljubi vate že na prvem zmenku? Zapomni si, da enostavni triki, ki jih boš prebral, ne delujejo na vseh dekletih, zato presodi, kateri bodo morda delovali.

Bodi dostopen.

Bodi dostopen.
Bodi dostopen.

Ko se srečata na prvem zmenku, bodi odprt in dostopen. Dostopnost ne pomeni, da se bahaš in se poslužuješ neumestnih komentarjev, temveč imej aktivno interakcijo, ker ji boš bolj všeč. Ženske ne marajo sramežljivih moških, ki so tiho, temveč mora pogovor nenehno teči. Pokaži ji tudi, da ti njeno mnenje šteje.

Med pogovorom bodi pozoren na vsak detajl in dražljaj – če opaziš, da ji je všeč tvoja dostopnost, nadaljuj, a ne pretiravaj, ker si lahko vsiljiv. Bodi nežen, naj se s teboj počuti kot dama in začuti, da si prost ter se zanimaš samo zanjo.

Nato bodi nedostopen.

Bodi nedostopen.
Bodi nedostopen.

Enkrat, ko si ji pokazal, da si dostopen in prost posebej zanjo, je čas, da se malo umakneš. Čas je, da začneš prakticirati načelo pomanjkanja, ki pravi, da te mora oseba pogrešati. Ljudje namreč cenimo in si želimo stvari, ki jih nimamo in jih je težko obdržati ali dobiti.

Nedostopnost seveda ne pomeni, da si osoren, nesramen in hladen, temveč zgolj, da moraš upočasniti tempo pogovora. Vajeti si imel v svojih rokah, naj jih zdaj ima ona. Prepusti ji, naj začne pogovor. Ne deli komplimentov. Ne bodi sladek.

Glej jo v oči.

Glej jo v oči.
Glej jo v oči.

Znanstveniki so ugotovili, da lahko stopnjo ljubezni izmerimo, in sicer na osnovi tega, koliko časa se gledata v oči. Pari, ki so zaljubljeni, se več kot 75 % časa gledajo v oči, medtem ko se pogovarjajo. V normalni komunikaciji pa ljudje gledamo sogovornika od 40 do 60 %. To pomeni, da lahko iz njenega pogleda prepoznaš, kako ti kaže.

Če jo boš gledal v oči več kot 75 % časa, boš zmedel njene možgane. Ti si namreč zapomnijo, kdo jih je nazadnje tako dolgo gledal. Gre za to, da se takrat začne sproščati feniletilamin oziroma molekula ljubezni. Bolj kot se sprošča, močnejši bo njen srčni utrip, bolj se bo potila in čutila metuljčke v trebuhu. Možnost, da se zaljubi, naj bi bila večja.

Vse, kar moraš storiti je, da z dolgimi pogledi občudovanja ustvariš občutek zaljubljenosti.

Iz njenega pogleda lahko prepoznaš, kako ti kaže.
Iz njenega pogleda lahko prepoznaš, kako ti kaže.

Tudi tvoje zenice ti lahko pomagajo pri tem, da se zaljubi, pravi znanost. Ne moreš jih sicer nadzorovati, a lahko ustvariš okolje, ki bo spodbudilo, da se razširijo. Večje zenice naj bi te namreč naredile privlačnejšega.

To lahko dosežeš tako, da omejiš svetlobo – v restavraciji ali baru (če gresta tja) se usedita na mesto, kjer je malo svetlobe. Idealno je, če se usedeta za mizo, kjer je prižgana svečka. Pomembno je tudi, da jo gledaš v del telesa, ki se ti zdi najprivlačnejši. No, naj bo ta del NAD vratom.

Večje zenice naj bi te naredile privlačnejšega.
Večje zenice naj bi te naredile privlačnejšega.

Kaj narediti po zmenku?

Ko se razideta, ji pošlji sporočilo, da si se imel lepo. Na tak način ji boš pokazal, da vajinega zmenka ne šteješ kot le še enega izmed vseh. Napiši ji, da si se imel lepo na zmenku in naj ti sporoči, kdaj bi želela ponoviti. Ne piši dolgega sporočila, ki jo bo morda ‘zadušilo’.

Dodatne Informacije

Več informacij:
psycnet.apa.org
books.google.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Astrološka znamenja, ki se najpogosteje vračajo k bivšim