fbpx

Falkensteiner Family Hotel Diadora: nov družinski hotel s petimi zvezdicami, ki bo mlade goste popeljal v fantastični podvodni svet

Foto: Falkesteiner
Zadnjič posodobljeno: :

Falkensteiner Family Hotel Diadora je družinski hotelski kompleks, ki leži na polotoku Punta Skala na Hrvaškem. Gre za hotel, ki bo gostom nudil najvišje storitve in vrhunske vsebine.

Falkensteiner family hotel Diadora velja za najboljši družinski hotel na Hrvaškem. Projekt rekonstrukcije obstoječega hotela s štirimi zvezdicami je zahteval specifičen pristop, s poudarkom na oblikovanju in vsebini prilagojeni otrokom. Vseh 230 sob in apartmajev ter ves okoliški prostor in igralnice je posebej prilagojenih družinam, od velikosti do dekoracije. Igralnice, sobe in drugi prostori so napolnjeni z interaktivno zabavo za otroke, cilj pa je bil ustvariti najbolj zabavno družinsko mesto na Jadranu.

Za otroke je tukaj res odlično poskrbljeno, saj imajo svojo restavracijo v slogu džungle in prostor za pripravo otroške hrane. Razveselijo se odlične zabave v Falky Landu. Gre za pisan morski svet, ki mladim gostom ponujajo odkrivanje morskega sveta. Je kraj neskončne zabave, opremljen z različnimi interaktivnimi in digitalnimi igračami. Od Soft-play prostora za najmlajše z didaktičnimi igračami, vznemirljivimi conami za plezanje in skakanje, privlačnimi tobogani do različnih zabavnih in interaktivnih digitalnih iger. Na voljo je tudi nova multimedijska izobraževalno-zabavna soba in kinodvorana ter cona ustvarjalnih delavnic.

Foto: Booking.com

Glavna tema prenovljenega hotela Diadora je očarljiv podvodni svet. Koncept morske biologije bo otrokom omogočil raziskovanje podvodnega sveta skozi igre in zabavo, hkrati pa bo otroke in odrasle poučeval o pomenu ohranjanja podvodnega okolja ter ohranjanja čistih in uravnoteženih oceanov in morij.

Vsaka od 230 na novo prenovljenih sob ima tudi ločeno otroško sobo in igralni kotiček. Gostje bodo uživali tudi v kulinaričnih dobrotah s konceptom bifeja, pa tudi v okusnih in zdravih prigrizkih ter jedilniku, ustvarjenem za mlade goste. Nova gostinska terasa s pergolo vam bo tudi v najbolj vročih dneh omogočila dobro hrano na prostem.

Na voljo je tudi zunanji športni center s številnimi športnimi igrišči, fitnes in bowling in športnim centrom, kjer si lahko izposodite kajake, SUP-e… Organizirani so številni športni kampi kot so nogomet, tenis, jahanje, jadranje in delavnice z znanimi športniki.

Punta Skala je zeleno letovišče in cona brez avtomobilov, tako daje družinam dodaten občutek varnosti in brezskrbnosti za skupne sprehode ali kolesarjenje. Ne dvomimo, da bo Falkensteiner Family Hotel Diadora eno najbolj razburljivo mesto na jadranski obali v letošnjem letu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!