fbpx

Film Ghosted (2023): recept za enega bolj gledljivih filmov leta

Foto: Apple TV

Chris Evans zagotavlja izjemno vlogo zaljubljenega junaka v tej prisrčni in akcijski romantični komediji. Ana de Armas blesti kot skrivnostna in mikavna Sadie, ki na filmska platna prinaša svežo energijo. Kemija med obema glavnima igralcema je očitna, občinstvo pa pušča na robu svojih sedežev v pričakovanju.

A naj vas romantični zaplet ne zavede, film Ghosted (2023) je več kot le ljubezenska zgodba. Z neprekinjenim dogajanjem in dinamičnim zapletom je ta film takojšnja klasika, ki bo zagotovo zabavala občinstvo od začetka do konca. Duhovito in pametno pisanje umov Deadpoola prinaša edinstven in svež pogled na žanr, zaradi česar Ghosted izstopa iz množice.

Osupljiva kinematografija, navdušujoča glasba in izjemna režija se združijo, da naredijo Ghosted kinematografsko mojstrovino. To je film, ki ima resnično vse – romantiko, akcijo in srce. Ne zamudite priložnosti, da ujamete Ghosted ob premieri 21. aprila 2023 na Apple TV+. To je film, ki si ga morate ogledati, zaradi katerega si boste želeli več!”

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.