Filmi v kinu (junij 2020): to so prvi filmi, ki prihajajo v naše kinematografe po karanteni!

Zadnjič posodobljeno: :

Katere filmske uspešnice si boš lahko po karanteni kot prve ogledal v kinu? Preveri!

To so sveži filmi, ki prihajajo v kino junija 2020. Si pripravljen na “postpandemični” kino?

Srhljivka

Lov (The Hunt, 2020)

Dvanajst neznancev se prebudi na jasi. Ne vedo, kje so ali kako so prišli tja. Ne vedo, da so bili izbrani za zelo določen namen, za lov. V senci temačne internetne teorije zarote se v oddaljeni graščini prvič zbere nekaj izbrancev, ki navadne ljudi lovijo za šport. A načrt izbrancev se bo izjalovil, ker ena od lovljenih, Crystal, pozna igro lovcev bolje kot jo oni sami. Upre se morilcem in jih enega za drugim pospravi, ko se prebija do skrivnostne ženske, ki je v središču vsega.

do 4. junija / Kolosej

Glasbena drama

Visoka nota (The High Note, 2020)

Zgodba izjemno priljubljene pevke Grace Davis je postavljena v bleščeč glasbeni svet v Los Angelesu, njena nadarjenost in ego pa sta dosegla neverjetne višine. Njena osebna pomočnica Maggie je prezaposlena z vsemi opravili za slavno pevko, a še vedno sledi svojim otroškim sanjam, da bi postala producentka. Ko pevkin menedžer predstavi izbiro, ki lahko spremeni potek njene kariere, Maggie in Grace skupaj skujeta načrt, ki bi jima lahko za vedno spremenil življenje.

od 18. junija / Kolosej

Komedija

Kralj Staten Islanda (The King of Staten Island, 2020)

Potem ko mu je pri sedmih letih umrl oče gasilec, se Scott ni prav dobro vklopil v družbo. Zdaj sredi dvajsetih let je dosegel bolj malo, še vedno pa si želi postati umetnik za tetovaže, kar pa se zdi nedosegljivo. Potem ko se njegova ambiciozna mlajša sestra Claire odpravi na fakulteto, Scott še vedno živi s svojo izčrpano materjo, medicinsko sestro Margie, in dneve preživlja s kajenjem trave in druženjem s prijatelji, na skrivaj pa se dobiva s svojo prijateljico iz otroštva Kelsey. Ko pa njegova mati začne hoditi na zmenke z glasnim gasilcem po imenu Ray, se sproži niz dogodkov, ki bodo Scotta prisilili, da se spopade s svojo žalostjo in naredi prve korake, da se v svojem življenju premakne naprej.

od 25. junija / Kolosej

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Oskarji 2021: to so filmi, ki bi si zaslužili nominacijo za najboljši film