Segway Ninebot KickScooter AirT15: čudovit in intuitiven električni skiro je morda najbližje popolnosti

Zadnjič posodobljeno: :

Ko gre za urbano vožnjo, se lahko le redkokatera platforma primerja z učinkovitostjo električnega skiroja. Segway Ninebot KickScooter AirT15 pa to samo še potrjuje.

Za mnoge je Ninebot KickScooter AirT15 točno to, kar bi električni skiro moral biti! Da bi to izjavo nekako upravičili, so pri Segwayu še dodali, da je v ustvarjanje skiroja vloženih več kot 12.500 ur mukotrpnega načrtovanja, izvedbe in testiranja.

Ninebot KickScooter AirT15 se ponaša z zložljivim ohišjem iz zlitine aluminija in magnezija, z zaslonom brez okvirja ter s standardom IPX4 (odporen na vremenske vplive in korozijo). Ima celo inovativen šestosni senzor, ki zaznava in prepozna različne načine delovanja, s čimer uporabniku pomaga, da pri vožnji varčuje z baterijo, pridobi več energije ali pa se prilagodi različnim površinam. V skiro je vgrajne 250 W motor na pestu, njegov doseg je 12 kilometrov, najvišja hitrost, ki jo doseže, pa 19 km/h.

Segway Ninebot KickScooter AirT15
Segway Ninebot KickScooter AirT15

Segway trenutno zbira sredstva na Kickstarterju, kjer si lahko “super early bird” izdajo zagotovite za okoli 522 evrov.

Galerija: Segway Ninebot KickScooter AirT15

Dodatne Informacije

Več informacij:
segway.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Določeno je, kdaj bo prepovedana prodaja novih vozil z bencinskimi in dizelskimi motorji