fbpx

Moj prvi električni avto! Napaka ali “jackpot”? / S1E0 MPEA

Življenje z električnim avtomobilom leta 2022!

Foto: Jan Macarol
Zadnjič posodobljeno: :

Pred tremi meseci sem kupil svoj prvi električni avto in začel ustvarjati video vsebine. Tudi zato ker sem dobil kopico vprašanj, ki so mi jih zastavljali popolni neznanci, ko so me opazili z električnim avtomobilom. Hkrati pa sem opazil, da je okoli električnih avtomobilov ogromno enih mitov in napačnih prepričanj. In, da so prav ti miti, odlična podlaga za takšne iskrene, zabavne in hkrati poučne video posnetke. Pridruži se mi pri vsebinski video seriji moji prvi električni avto!

V prvem delu razkrijem, zakaj sem se odločil, da Slovenci potrebujemo video vodič po e-mobilnosti, ki bo prikazal realno in iskreno izkušnjo z električnim avtomobilom. Takšno brez “roza” očal. Z določeno mero skepse, a odprto glavo. Hkrati pa želim s to video serijo ustvariti neko manjšo enciklopedijo e-mobilnosti. Na primer vas naučiti polnjenja na hitri polnilnici ali pa vam razkriti, katere so najbolj uporabne aplikacije za voznike električnih avtomobilov. Torej takšne popolnoma enostavne in zelo uporabne zadeve, ki vam bodo olajšale prve korake v e mobilnosti. Tudi sam sem namreč naredil izjemno število nekih napak.

Audio Podcast – Moj prvi električni avto

Hkrati pa kot novopečeni uporabnik električnega avtomobila opažam kar nekaj “kulturoloških izzivov” povezanih z infrastrukturo polnjenja in kulturo uporabe polnilnic za električne avtomobile. Tukaj si predvsem želim, da bi s skupnimi močmi opozarjali javnost, kaj vse se mora res hitro spremeniti.

Serijo video epizod boste lahko spremljali na mediju City Magazine Slovenija, info kanalu T2 in na vseh mojih družbenih kanalih. Predvidoma vsako nedeljo ob 18h do 15.7. z nadaljevanjem v jesenskem terminu.

Za sledenje serije se mi pridružite na Facebook skupnosti in na drugih spletnih kanalih, kjer bomo to vsebino soustvarjali.

LEAS – Lastniki električnih avtomobilov Slovenije

Si nov lastnik električnega avtomobila?! Te e – mobilnost mika ali le zanima? Razmišljate o nakupu novega električnega avtomobila? Potem se pridruži FB skupini LEAS in prebiraj ter deli informacije o e-mobilnosti. Skupaj ustvarjamo največjo skupnost lastnikov električnih avtomobilov!

PRIDRUŽI SE SKUPNOSTI NA FACEBOOK

Dodatne Informacije

janmacarol.com

Podporniki projekta “Moj prvi električni avto”
Goodyear, T2, evpolnilnice.si, City Magazine Slovenija

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!