Filmski napovednik: True Story

Zadnjič posodobljeno: :

Resnična zgodba (True Story) je, kakopak, resnična zgodba, posneta po memoarih novinarja New York Timesa Michaela Finkla, ki ga v filmu upodablja Jonah Hill. Gre za psihološko dramo, ki se osredotoča na njegovo razmerje z Christianom Longom, najbolj zaželenim zločincem na FBI-jevem seznamu, ki se je zunaj ZDA dolga leta izogibal aretaciji in se izdajala za Michaela Finkla.

True Story je režiserski prvenec Ruperta Goolda, ki je glavne vloge zaupal Jamesu Francu, Jonahu Hillu, Felicity Jones, Gretchen Mol, Betty Gilpin and Johnu Sharianu. Franco, ki je trenutno v težava zaradi filma ”The Interview”, upodablja Christiana Longa, morilca, ki je bil dolga leta na FBI-jevem seznamu najbolj iskanih zločincev zaradi umora svoje žene in treh otrok v Oregonu in ki je svojo sled zabrisal z uporabo identiteta osramočenega novinarja New York Timesa Michaeka Finkla.

Ali Longo samo izkorišča in manipulira s Finklom ali želi dokazati, da je nedolžen?
Ali Longo samo izkorišča in manipulira s Finklom ali želi dokazati, da je nedolžen?

Ko Finkel izve, da mu je sedaj zaprti Longo ukradel identiteto, mu ta želi zaupati svojo zgodbo. Sledi vrtiljak manipulacij, intrig, ki pa se lahko izkažejo tudi za resnico. Je Longo res moril?

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Inside Out

Film pride na platna 10. aprila 2015, premiero pa bo doživel na festivalu Sundance prihodnji mesec.

Dodatne Informacije

Psihološka drama
Resnična zgodba
(True Story, ZDA, 2015)
Režija: Rupert Goold. Igrajo: Jonah Hill, James Franco, Felicity Jones, Ethan Suplee, Gretchen Mol, Betty Gilpin.

10. april 2015.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Beneški filmski festival 2020: najboljši filmi s festivala