Flisarjevi brki ponovno na preizkušnji

Vladarski izzivi Gladkega bančništva Nove KBM

Vladarski izzivi Gladkega bančništva Nove KBM se vračajo. Filip Flisar se bo tokrat pomeril z najtežjim nasprotnikom doslej. Bo ohranil svoje znamenite brke?

Najbolj možati slovenski brki bodo ponovno na preizkušnji v treh spektakularnih izzivih Gladkega bančništva, v katerih se bo Filip Flisar pomeril z bratom Martinom. Brata verjameta v gladko poslovanje z Novo KBM, zato sta pristala na drzne izzive in pri tem postavila na kocko bratski ponos in brke.

Bo nov vladarski izziv Gladkega bančništva Nove KBM Flisarja stal brkov?
Bo nov vladarski izziv Gladkega bančništva Nove KBM Flisarja stal brkov?

V prvem izzivu sta se brkata brata pomerila v brezstičnem plačevanju s plačilnimi karticami Nove KBM. Drugi izziv bo postregel s spektakularnim bojem v postavljanju hišice iz plačilnih kartic, zadnji in finalni izziv, ki bo nekomu prinesel gladko slavo in drugemu gladko kožo, pa bo potekal v polaganju rok z Moneto. Skupni zmagovalec vseh treh izzivov bo poraženca bratsko obril. Čigavi brki bodo padli?

PREBERITE ŠE: Prvenstvo bradačev in brkačev 2016 – najlepši brki in brada

Na svojega favorita lahko staviš na Facebookovi strani Sveta vladar in gladko osvojiš 300 evrov na predplačniški kartici Visa. Več informacij o izzivih pa lahko izveš na spletni strani Gladkega bančništva, kjer lahko s klikom na infografiko v 5 minutah gladko odpreš svoj račun ali paket. Če v sklenitev prepričaš še prijatelja, ti Nova KBM na račun nakaže 10 evrov, če pa dva ali več, pa 20 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
gladko.svetavladar.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spremeni teh 10 malenkosti in v očeh moških boš takoj privlačnejša!