fbpx

Fotografski aparat za “nerodne” – Nikon 1 AW1

Nikon 1, AW1

Imate navado s svojim fotografskim aparatom ravnati slabo? Oziroma ali se vedno znova znajdete v situaciji, ko stvari letijo po tleh?! Živite aktivno življenje v katerega vstopajo prah, voda in blato?! Imate otroke z umetniško žilico? Potem pozorno preberite naslednje vrstice o Nikon 1 AW1.

Osnovne Informacije
Znamka
Nikon
Model
Nikon 1 AW1
Cena
599€
Trgovina

Nikon 1 AW1 – vam bo namreč omogočil, da aparat na mivkasti plaži enostavno prepustite ortoškim ročicam, z njim skočite v domači bazen ali ga brez zaščite puščate kjerkoli. Gre namreč za svetovno noviteto – prvi aparat z izmenljivim objektivom, ki je odporen na prah, vodo in padce iz višine do “nekaj”metrov. Aparat je serijsko opremljen z objektivoma – 11-27.5mm f/3.5-5.6 ter širokokotnim objektivom 10mm f/2.8 objektivom. Oba seveda odporna na vodo. Druga karateristike so prav tako odlične, kot je 14 megapixelski senzor z HD video zmožnostmi, kot tudi drugi dodatki – višinomer, GPS, globinomer in kompas.

Foto aparat za prave avanturiste vas bo stal 800$, oziroma nekje 590€, kar za aparat, ki po obljubah proizvajalca zdrži veliko ni prevelik denar.

Dodatne Informacije

Več na povezavi: 
http://www.nikon.com 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!