Fourneau Bread Oven – prenosna krušna peč za peko kruha in pice v pečici

Mobilna krušna peč Fourneau Bread Oven
Zadnjič posodobljeno: :

Pečete kruh sami doma? Bi radi spekli pico s skorjo kot iz krušne peči? Žal v pečici ne morete speči ne kruha ne pice kot iz krušne peči. Ker si večina te ne more privoščiti, so pri čikaškem podjetju Strand Design izdelali litoželezno prenosno krušno peč, s katero lahko v običajni pečici spečete kruh iz krušne peči z zapeljivo hrustljavo skorjo in mehko sredico. Če želite izdelati kruh kot iz pekarne v udobju svojega doma, je Fourneau Bread Oven kot nalašč za vse domače peke.

Osnovne Informacije
Znamka

Strand

Model

Fourneau Bread Oven

Cena

210 €

Trgovina

Amazon

Domač kruh iz krušne peči ima prav poseben okus. Prav tako pica. Žal si večina izmed nas krušne peči ne more privoščiti. Zdaj si je tudi ni treba, če želimo speči domač kruh ali pico kot iz krušne peči. Spoznajte Fourneau Bread Oven, prenosno krušno peč, v kateri nastaja kruh, kot ga pečejo poklicni peki. Gre za litoželezni pripomoček, ki ga vstavimo v pečico. Resda tehta skoraj 13 kilogramov (12,7 kg), a ko boste okusili hrustljavo skorjo, bo to povsem nepomemben podatek.

PREBERITE ŠE: Roccbox – prenosljiva krušna peč, ki speče pico v 90 sekundah

Krušno peč v vsak dom!
Krušno peč v vsak dom!

Preden v to mini krušno peč vstavite testo, jo, skupaj s pečico ogrejte na potrebno temperaturo. Z loparjem vstavite testo ali pico, z loputo zaprete peč in pustite, da ujeta para in vročina opravita svoje. Ne znate zamesiti testa? Nič ne de, peči so priloženi recepti, s katerimi boste osvojili peko kruha. Lahko pogrešitev 210 evrov? Potem pečico le naročite.

Galerija – krušna peč Fourneau Bread Oven:

Dodatne Informacije

Več informacij:
amazon.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Hiša treh dreves: sanjska rezidenca na Ibizi