fbpx

Garmin Vivosmart 3: pametni merilnik aktivnosti, ki ga ne boste želeli sneti niti za gala večerjo

Merilnik aktivnosti Vivosmart 3

Garmin se je pred tremi leti s pametno zapestnico Garmin Vivosmart preselil na naše zapestje, zdaj pa je tu že naslednik modela Vivosmart HR+ Garmin Vivosmart 3, eleganten pametni merilnik aktivnosti, poln orodji za spremljanje telesne pripravljenosti s skritim zaslonom, ki je viden le, kadar ga potrebujete. Je tudi modni dodatek, ne le pripomoček za spremljanje aktivnosti.

Pametni sledilnik dejavnosti Garmin Vivosmart 3 ima vse, kar od najsodobnejše fitnes zapestnice pričakujete, ob tem pa dopolnjuje vaš slog, ne da bi izpadlo, da se z njo postavljate. Vivosmart 3 sicer od konkurence izstopa tako po videzu kot nekaterih funkcijah, ki jih pri drugi pametnih zapestnicah pogrešamo.

PREBERITE ŠE: Pametne ure Garmin Fenix 5 – z mislijo na ženske


Garmin Vivosmart 3 je opremljen s skritim zaslonom, ki je aktiven le, ko ga potrebujemo. Z njim merimo svojo aktivnost – korake, nadstropja, spanec, ponovitve in druge parametre. Da z njim praktično nimate opravka, je zaslužen detektor Move IQ, ki samodejno zazna začetek dejavnosti. Pametna obvestila pa skrbijo, da si lahko vsebino s telefona ogledate kar na zapestju, medtem ko je telefon v žepu.

Merilnik aktivnosti ali modni dodatek? Oboje!
Merilnik aktivnosti ali modni dodatek? Oboje!

Za stalno spremljanje počutja in telesne pripravljenosti skrbi tehnologija merjenja srčnega utripa Elevate. Želite izvedeti svojo pravo, biološko starost? Tudi to vam izračuna Vivosmart 3, prav tako lahko z njim določite telesno pripravljenost z oceno maksimalne porabe kisika (VO2 max) in spremljajte svoje dobro počutje s celodnevnim merjenjem stresa. Garmin se bo od zapestnice ločil za 150 evrov.

Galerija – pametni sledilnik dejavnosti Vivosmart 3:

Dodatne Informacije

Več informacij:
explore.garmin.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!