Glamping Plitvice Holiday Resort: popoln poletni dopust

Precej blizu popolnost, kajne?

Foto: Plitvice Holiday Resort
Zadnjič posodobljeno: :

V Grabovacu, slikovitem kraju v bližini Plitviških jezer, se skriva glamping, ki je del letovišča Plitvice Holiday Resort. S petimi hišami na drevesih in devetimi manjšimi počitniškimi hišicami z umetnim jezerom, primernim za kopanje v poletnih mesecih, se to letovišče spremeni v prvovrstno lokacijo za luksuzne počitnice skozi vse leto.

Razkošne počitniške hišice z edinstvenim dizajnom, ki se nahajajo visoko v borovih krošnjah, so kot nalašč za odmik od vsakdanjega vrveža in nudijo popolno priložnost za ponovno povezavo z naravo. Njihova elegantna notranjost je zasnovana za udobje in sprostitev, zaradi svoje opreme pa bodo vsakemu gostu zagotovile občutek razkošja.

Foto: Plitvice Holiday Resort

Pet posebej opremljenih lesenih hišk najdemo na treh nivojih, z dvema kopalnicama, dvema spalnicama, dnevno sobo in kuhinjo pa nudijo udobno in razkošno nastanitev za štiri osebe. Na samem jezeru se nahaja devet manjših hišk z zakonskimi posteljami in kopalnico. Zasebnost zagotavljajo okoliška drevesa, ki v vročih dneh ponujajo tudi prijetno senco, vsekakor pa velja poudariti, da so zaradi dobre izolacije in centralnega ogrevanja na voljo vse leto.

Treba je opozoriti tudi na gastronomsko ponudbo, saj je ob vhodu v letovišče restavracija z jedmi po naročilu, kjer strežejo tradicionalne hrvaške jedi, med katerimi velja izpostaviti specialitete iz Like, kot je domača jagnjetina. Vsi obiskovalci lahko obedujejo v jedilnici ali na prostorni terasi, kjer lahko pojedo tudi zajtrk in tako uživajo v pogledu na naravo.

Foto: Plitvice Holiday Resort

Glmaping Plitvice Holiday Resort je odlično izhodišče za odkrivanje naravnih lepot. Le 8 kilometrov stran je Narodni park Plitviška jezera, zelo blizu je tudi ranč Dolina jelenov. Obiščete lahko še Narodni park Severni Velebit in Paklenico. V bližini letovišča pa so bile odkrite tudi številne jame, med katerimi so najbolj znane Baraćeve jame in Matešićeve jame. Aktivnosti vam torej ne bo manjkalo, prepričani pa smo, da se boste tukaj tudi lepo sprostili.

Precej blizu popolnosti, kajne?

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!