Glamping Ribno: Ribno pri Bledu bogatejše za glamping naselje

Glamping Ribno

Otoček sredi jezera, kremšnite in grad. Tem blejskim adutom lahko zdaj mirno dodamo še glamping. Bled je namreč dobil še tretji glamping - Glamping Ribno! Ribno pri Bledu je namreč bogatejše za šest udobnih lesenih hišk, ki so le streljaj stran od Camping Bleda, kjer je leta 2010 zrasel prvi glamping in ki mu je leta 2014 sledil Garden Village. Naselje v objemu smrekovega gozda leži v bližini hotela Ribno, hiške pa so poimenovane po slovenskih cvetlicah.

Glamping Ribno je tretji glamping na Bledu oziroma v njegovi neposredni bližini. Točneje se nahaja v vasici Ribno pri Bledu (blizu hotela Ribno) , kjer je zraslo naselje s šesterico ekoloških lesenih hišk, ki so dobila imena po slovenskih cvetlicah (Nagelj, Planika, Zvončica, Lepi čeveljc, Encijan in Šmarnica). Izdelane so iz slovenskega lesa, tudi za dizajn in notranjo opremo pa je poskrbelo slovensko znanje. Cenovno se umešča med cenovno dostopnejši Camping Bled in prestižnejši Garden Village. V evrih to pomeni, da boste morali za nočitev v visoki sezoni plačati 160 evrov, izven sezone pa bo cena padla na 90 evrov.

PREBERITE ŠE: Garden Village Bled – pravljične dvonadstropne hiške na drevesih

Glamping Ribno že vabi prve goste.
Glamping Ribno že vabi prve goste.

Hiške, ki so vse izolirane in ogrevane (zatorej primerne za obisk skozi celo leto, tudi pozimi), lahko gostijo do štiri ljudi, opremljene pa so s foteljema, dvojnim pogradom, kabelsko televizijo, wi-fi-jem omarama in taburejema, na terasi pa najdemo leseno kad na drva in mizo s stoli. Poleg tega je gostom na voljo privatna kopalnica s tušem in straniščem (ločena od hiške), od skupnih prostorov pa so tu notranja savna s tušem, prostor za počivanje z ležalniki, zunanji masažni salon ter skupno ognjišče. Gostom je na voljo tudi hatha joga in zdravilec. Ponudbo zaokroža kulinarična ponudba in sicer jutranja in večerna košarica s slovenskimi jedmi, ki jo gostom dostavijo na teraso (nekaj podobnega imajo tudi v Campingu Bled). A la carte ponudbo nudijo v hotelski restavraciji, ki je nedaleč proč.

Glamping Ribno:

Dodatne Informacije

Več informacij:
sportina-turizem.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Glamping Pibernik: dobrodošli v malem raju z dušo!