Golden Haven: luksuzno letovišče na Murterju, v katerega smo se zaljubili na prvi pogled!

Foto: Booking
Zadnjič posodobljeno: :

Letovišče Golden Haven, ki se nahaja na Murterju, je več kot počitniška destinacija, je košček raja za vas in vaše najdražje.

Luskuzno letovišče Golden Haven vam ponuja dizajnerske namestitve za dve, tri, štiri, osem, dvanajst ali štirinajst oseb z maksimalno zajamčeno zasebnostjo. Nastanitvene enote so očarljiva kombinacija sodobnega in funkcionalnega dizajna z naravnimi materiali in edinstvenimi elementi. Tako lahko bivate v vilah Vita, Filip, Maria, v kamniti hiški, v bungalovu, drevesni hiški za dva ali pa se odločite za glamping.

Golden Haven na Murterju
Foto: Booking

Srce letovišča je restavracija, kjer vam vsako jutro postrežejo z jedmi po naročilu, vedno pa vas bodo veseli tudi v času kosila ali večerje. Priznani kuharji z dolgoletnimi izkušnjami v restavracijah s petimi zvezdicami ponujajo široko paleto obrokov – od vrhunskih sredozemskih jedi, sončnih jedi z žara, do najboljšega burgerja na otoku!

Vila Vita
Foto: last ponudnika

Uživate lahko v okoliški naravi in stoletnih oljkah na svojem zasebnem vrtu ter se zbudite z osupljivim sončnim vzhodom nad Jadranskim morjem. Z udobjem, ki vam ga ponujajo v letovišču, se vam obetajo počitnice brez stresa, saj je poskrbljeno za vse. Razvajajte se na soncu, v zasebnem bazenu, igrajte biljard ali tenis ali pa se prepustite raziskovanju otoka Murter ali številnih bližnjih narodnih parkov. Če se počutite pustolovsko, poskusite obiskati čim več lokalnih plaž na otoku!

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!