fbpx

Heritage Hotel Martinis Marchi: hedonistični raj na Šolti

Heritage Hotel Martinis Marchi Foto: last ponudnika

Heritage Hotel Martinis Marchi se nahaja v zalivu Maslinica na Šolti, edinstvenem kraju, kjer se odmevi ponosne in vizionarske plemiške zapuščine združijo z lepimi barvami, vonjavami in okusi Sredozemlja.

Baročni grad se ponaša s čudovito dediščino njegovih ustanoviteljev, vizionarske plemiške družine Marchi, ki je na Šolto prišla v začetku 18. stoletja ter prinesla luč znanja in na tem mestu ustvarila kraj vizionarske zapuščine. Heritage Hotel Martinis Marchi se razprostira na 1.500 kvadratnih metrih, razporejen pa je v sedem luksuznih, prostornih apartmajev, ki dajejo vtis popolne zasebnosti in diskretnega razkošja – počutili se boste, kot da je ves grad samo vaš. Vsak apartma je poimenovan po zgodovinski osebnosti, povezani z grajsko preteklostjo, in je skrbno opremljen z izbranimi detajli ter edinstvenim, restavriranim pohištvom, posebej dostavljenim iz Pariza, Londona, Dunaja, Benetk in Zagreba.

Heritage Hotel Martinis Marchi
Foto: Booking

Čeprav se na vsakem vogalu čutita tradicija in zgodovina, vrhunska, zelo osebna storitev ustreza vsem standardom udobja in sodobnim počitnicam s petimi zvezdicami. Vsi apartmaji so klimatizirani in opremljeni z vsem, kar potrebuje sodoben popotnik, za popolno in razkošno doživetje počitnic v sredozemskem slogu pa so tukaj še ogrevan bazen, savna, parna kopel, terase in bogat mediteranski vrt.

Foto: Booking

Hrana, ki jo strežejo v restavraciji Le Château, odraža preprostost popolnega tradicionalnega domačega obroka, sestavljenega iz dobrih, zdravih sestavin, ki se uporabljajo že od nekdaj – sveže, ravnokar ujete ribe, oljke, vino in domači otoški med, živila, iz katerih so se naučili skozi stoletja pripravljajte fantastične, posebne in hranilne jedi. Oljčno olje pridelujejo na Šolti in vsaka kapljica skriva okus Sredozemlja. Njihovi spretni kuharji dajejo slavnim klasikom mediteranske kuhinje svoj lastni, kreativni osebni podpis, s čimer združujejo kulinarično tradicijo s sodobnimi trendi v izkušnjo, ki vam bo za vedno ostala v spominu.

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.